TV TRAČ

KRAH HRVATSKE UZDANICE NA EUROSONGU Jacques nimalo nije impresionirao kladionice, plasirao se toliko nisko da mu nitko ne predviđa ulazak u finale

Na listi najvećih favorita na Eurosongu prvo mjesto uvjerljivo drži Talijan Francesco Gabbani, a druga je Belgijka Blanche
 Foto: Danijel Bartolić / CROPIX

Premda se domaća glazbena struka uglavnom iznimno povoljno izjasnila o našoj ovogodišnjoj eurovizijskoj predstavnici, pjesmi “My friend” i autoru i interpretatoru Jacquesu Houdeku, to mišljenje, očito je uvidom u poredak na eurovizijskim kladionicama, ne dijeli i ostatak svijeta.

Jacques se, naime, na kladionicama koje predviđaju poredak izvođača i skladbi na svibanjskom Eurosongu koji će se održati u Kijevu nalazi na trideset i četvrtoj poziciji, a prema kladioničarskim predviđanjima ishoda polufinala Hrvatska neće vidjeti eurovizijsko finale.

Inače, prvo mjesto na kladionicama suvereno drži talijanski predstavnik Francesco Gabbani. Druga je Blanche iz Belgije, a slijede Švedska, Bugarska i Portugal, dok se na sedmom mjestu trenutno nalazi srpska predstavnica Tijana Bogičević. Makedonka Jana Burčeska zauzela je dvadeseto mjesto, a Slavku Kaleziću iz Crne Gore, koji je svojim nastupom u videospotu pojedince podsjetio na eurovizijsku pobjednicu Conchitu Wurst, provokacija očito nije pomogla jer se nalazi na trideset i osmom mjestu. Gori od njega je Slovenac Omar Naber koji se nalazi na posljednjem mjestu kladionica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:40