NOVI POČECI

KRAJ LJETA - RAZVODI I ROMANSE Kome je nova ljubav zakucala na vrata, a tko se sve oporavlja od emotivnih prekida

 
Lana Jurčević, Nataša Janjić, Jelena Veljača, Ana Gruica
 Boris Kovacev / CROPIX Nataša Janjić Instagram Ana Gruica, Bipa Fashion.hr Lana Jurčevič, Instagram / CRIOPIX, Instagram

Kasno ljeto našim je poznatim i slavnima očito idealna prilika da podvuku crtu u svom ljubavnom životu i u jesen krenu s nekim novim počecima. Bilo sami, bilo u paru s nekim novim.

Nataša Janjić spada u ove druge. Poznata glumica nedavno je otkrila kako će kroz pola godine napokon ostvariti svoju dugogodišnju želju i postati majka. 36-godišnja Splićanka u četvrtom je mjesecu trudnoće, a sretni tata je godinu dana mlađi pazinski ortoped Nenad Medančić. Njih dvoje u vezi su, kažu prijatelji glumice, nekoliko mjeseci, zajedno su proveli cijelo ljeto, a između ostalog bili su i u Portugalu i Barceloni.

Facebook
Nataša Janjić i Nenad Medančić

"Kupam se u ljubavi, pravoj ljubavi", napisala je Nataša na društvenim mrežama, nakon što je otkrila da čeka bebu. Neka. Jer dosad u ljubavi baš i nije imala sreće. Ljubila je redatelja Antonija Nuića, godinu i pol dana bila je u braku s TV voditeljem Joškom Lokasom, potom u vezama s ginekologom Markom Kisićem, dizajnerom Samirom Šećerkadićem, slikarom Perom Mrnarevićem...

- Ovaj put ovo je zaista ono pravo - kažu prijatelji glumice koju tako skoro nećemo gledati u kazalištu.

- U svojoj matičnoj kazališnoj kući Gavella izašla sam iz postojećih predstava, trenutačno sam na bolovanju i svim mislima u slatkom iščekivanju - rekla je Nataša za Story. Nije poznato hoće li Nataša i Nenad svoju ljubav okruniti i brakom kao što je to nedavno učinila Ivona Maričić iz grupe E.N.I. koja se posljednjeg dana kolovoza udala za svog dugogodišnjeg dečka, riječkog kantautora Anthonyja Kukuljana.

Davor Zunic / CROPIX
Na fotografiji: Članice grupe E.N.I. Ivona Maričić, Elena Tomaček, Nikolina Tomljanović

- Htjeli smo opušteno, toplo, veselo s najdražima, tako je i bilo. Vjenčali smo se u masliniku Ulika na Krku, pokraj mog rodnog Kornića - rekla je Ivona za Extravagant. Pjevačicu su uz prijatelje i rodbinu u bračnu luku ispratile i njezine "enice" Elena Tomeček, Nikolina Tomljanović i Iva Močibob.

Medeni mjesec

Splitska glumica i bivša manekenka Ana Gruica udala se krajem kolovoza na otoku Šolti za svog šest godina starijeg partnera Borana Uglešića. Mladenci su uz obalu organizirali intimnu ceremoniju za obitelj i najbliže prijatelje, a vjenčala ih je matičarka. Gruica je nosila bijelu vjenčanicu nalik haljini u kojoj se udala Carolyn Bessette-Kennedy.

Instagram
Ana Gruica i Boran Uglešić

Kolovoz je bio poseban i za zagrebačku arhitekticu Ninu Miu Čikeš jer se u Las Vegasu udala za Croduxova izvršnog direktora Sektora za električnu energiju Ivana Jelčića. U tom mjesecu drugi put se udala i Tamara Garbajs, i to za Danka Velimira Vrdoljaka, šefa svog donedavnog momka.

Biljana Gaurina/Damjan Tadić / Cropix
Tamara Garbajs i Danko Velimir Vrdoljak

41-godišnja glumica i deset godina stariji liječnik vjenčali su se na Palmižani i na Jadranu proveli medeni mjesec iz snova. U kolovozu se, nadalje, doznalo da je u ljubavi ponovo sretan i Samir Šećerkadić, kojem je osmijeh na lice vratila producentica Mirna Bučević.

Nisu svi bili tako sretni u ljubavi, a prije par tjedana javnost je iznenadila vijest da se razvode Jelena Veljača i Dražen Čuček. Njihov brak naoko je djelovao skladno, uvijek su lijepo govorili jedno o drugome i isticali koliko vole svoju 3-godišnju kćerkicu. U rujnu su trebali proslaviti treću godišnjicu braka, ali to se neće zbiti.

Zagreb, 120517.
Kazaliste Komedija, Kaptol.
Premijera predstave Talijnanski slamnati sesir.
Na fotografiji: Drazen Cucek i Jelena Veljaca.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / HANZA MEDIA
Dražen Čuček i Jelena Veljača

Briga za dijete

"Obitelj i prijatelji znaju da smo razdvojeni već neko vrijeme, zajedno nastavljamo odgajati Lenu i to nam je najvažnije. Više izjava na ovu temu nećemo davati u najboljoj namjeri da zaštitimo njezinu privatnost. Hvala na razumijevanju", potvrdila je za magazin Story Jelena Veljača koja je Čučeku u svojoj novoj seriji "Pogrešan čovjek" dodijelila ulogu negativca.

Bračna kriza uzdrmala je i brak Katarine i Nikole Pokrivača. Izvori bliski paru potvrdili su za Story da supružnici već neko vrijeme ne žive pod istim krovom. Loš period za ovaj bračni par nastupio je nakon što se nogometaš uspješno oporavio od bolesti.

Koncem kolovoza doznalo se da ljubav više ne cvate između Lane Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića, i Emila Tedeschija, sina predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic Grupe. U vezi su bili oko godinu dana, a sada, priča se, imaju neke nove ljubavi.

INSTAGRAM
Lana Jurčević i Emil Tedeschi, sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic Grupe istog imena

Ponovo je slobodna i pjevačica Lana Jurčević koja je nekoliko mjeseci bila zaljubljena u Filipa Kratofila, a vijest o tome sama je objavila putem društvenih mreža:

Vodice, 100618.
Druga revijalna vecer CMC festivala u Vodicama.
Na fotografiji: Lana Jurcevic.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vukovic Stipanicev / HANZA MEDIA
Lana Jurčević

"Neke stvari čekaš cijeli život i nikad ti ne pokucaju na vrata. Neke ljude ne očekuješ u svom životu, ali predivno je kada se pojave. I ostanu. Neke snove sanjaš cijeli život i možda se dogode u trenutku kad si već pomalo na njih zaboravio... nevjerojatno je koliko se život mijenja i što ama baš nikad ne znamo što će nam se dogoditi sutra, ali moram reći... lijepo je nekako sve, osjećam da sam se malo usidrila, uskladila razum, srce i nagone, izbrusila intuiciju do ogrooomnih razina, iako mi je oduvijek bila najbolja prijateljica. Sretna sam. Možda bolje reći mirna, ali i dalje nenormalno znatiželjna. Nadam se da ste i vi barem nešto od toga. Ako niste, bit ćete. U to ime, opet sam se sama. Slučajnost ili ne... tko zna", napisala je Lana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 12:22