DANAS JE MILJENIK ŽENA

KRALJ TRANSFORMACIJE I VRAŠKI DOBAR IZAZIVAČ Ovaj štreberko svoju osobnu preobrazbu već je prošao, a sad je na muke stavio našeg popularnog voditelja

 
 INSTAGRAM

Chefa Matu Jankovića ove jeseni gledat ćemo u petoj sezoni popularnog TV showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!', a novog člana žirija tom prigodom u četvrtak je u "RTL Direktu" ugostio Zoran Šprajc.

Voditelj je odmah primijetio kako je Janković izgubio nekoliko kilograma od njihova zadnjeg susreta pa je simpatičnom dvojcu prva tema za razgovor bila upravo dijeta.

- Pazim na prehranu. Trudim se jesti doručak, ručak i večeru. Iz jelovnika sam izbacio tjesteninu i krumpir, izbjegavam slatko te jedem puno voća i povrća. Nije to neka drastična dijeta i uvijek sam sit - otkrio je Mate te dodao kako u tjednu uvijek ima i jedan "dan za varanje".

Izgleda kako njegov novi režim prehrane uistinu funkcionira jer je omiljeni chef u šest mjeseci izgubio 15-ak kilograma. Šprajc je bio prilično zadivljen Jankovićevim uspjehom pa je rekao kako bi i on sam morao isprobati tu dijetu. Mate ga je u šali izazvao kazavši kako se nada da će za šest mjeseci vidjeti puno mršavijeg Šprajca.

A prije gostovanja u studiju "RTL Direkta" omiljeni chef na Instagramu se pohvalio fotografijom svoje osobne transformacije - naime, objavio je fotografiju iz djetinjstva koja je odmah postala apsolutni hit među njegovim obožavateljima. Janković na njoj ima 11 godina, nosi naočale i "jež" frizuru te neodoljivo podsjeća na nevidljiva, sramežljiva štreberka koji se skriva u zadnjoj školskoj klupi.

- Mislim da me tada nitko nije primjećivao - našalio se Mate na vlastiti račun.

Cijelo gostovanje, kao i prilog sa seta showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!', možete pogledati ovdje, a u ponedjeljak u 19.50 sati ne propustite prvu epizodu popularnog kulinarskog showa s Matom Jankovićem u žiriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:09