ČITATELJI BIRAJU!

Kreće najveća medijska nagrada Zlatni Studio

Naš najčitaniji televizijski tjednik, četvrtu godinu zaredom dodjeljuje svoju nagradu za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu
Zlatni Studio prošle godine
 Tomislav Kristo/Cropix

Studio, naš najčitaniji, najugledniji i najveći televizijski tjednik, četvrtu godinu zaredom dodjeljuje Zlatni Studio – svoju nagradu za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu.

Pod motom „Najbolji biraju najbolje”, nagradu našeg najstarijeg televizijskog tjednika, čiji je prvi broj tiskan još 3. travnja 1964. godine, dodjeljuju naši čitatelji, a za Zlatni Studio konkuriraju najbolja ostvarenja i osobe po kategorijama za djela ostvarena u razdoblju od 11. prosinca 2020. do početka siječnja 2021.

Žiri, sastavljen od televizijskih, filmskih, radijskih, kazališnih i glazbenih profesionalaca, nominirao je pet najboljih ostvarenja ili osoba u svakoj od ukupno 19 kategorija, držeći se pri svom odabiru kriterija kvalitete, originalnosti, rezultata, ali i popularnosti kod publike.

Konkurencija je u svim kategorijama bila vrlo jaka, a naš stručni žiri odabrao je najbolje od najboljih za proteklu godinu.

Sad su na redu čitatelji koji svoje glasove daju putem web stranice jutarnji.hr ili kupona objavljenih u prilogu Studio.

Čitatelji mogu svoje glasove davati tijekom dva biračka kruga nakon kojih slijedi veliko finale. Dodjela nagrada održat će se u televizijskom spektaklu Zlatnog Studija, u direktnom prijenosu na HRT1, 20. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 05:28