AKTIVNA HRVATSKA

Krenuli treninzi na otvorenom: Krapinčani, Renata Sopek i Drago Pezić šalju poruku Hrvatskoj

Trening s 30 vježbača otvorio je gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović
Vježbanje u sklopu projekta ”Aktivna Hrvatska”
 Aktivna Hrvatska

Počeli su treninzi na otvorenom vodećeg sportsko – edukativnog projekta Aktivna Hrvatska. Krapinčani, tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, Renata Sopek i Drago Pezić ukazuju na važnost redovne tjelesne aktivnosti. U doba pandemije korona virusa itekako sami možemo unaprijediti vlastiti zdravstveni status. Trening s 30 vježbača otvorio je gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović. Projekt se održava se pod pokroviteljstvima Predsjednika RH Zorana Milanovića te Ministarstva turizma i sporta. Generalni partner projekta je HEP.

image
Vježbanje u sklopu projekta "Aktivna Hrvatska"
Aktivna Hrvatska

“Danas svim građanima Hrvatske šaljemo poruku da ako su u mogućnosti odvoje barem pola sata dnevno za neki vid tjelesne aktivnosti koja im najviše odgovara. S dolaskom lijepog vremena preporučujemo treninge na otvorenom. Malim trikovima poput odlaska na posao pješice ili zamjenom lifta stepenicama možemo učiniti puno za vlastito tijelo.” – izjavio je kineziolog Drago Pezić.

image
Drago Pezić
Aktivna Hrvatska

Treninzi Aktivne Hrvatske u drugoj pandemijskoj godini održavaju se uz epidemiološke mjere. Želja tima je i ove godine obići sve hrvatske regije pa ćemo tako zajedno vježbati u sljedećim gradovima: Kostreni 24. travnja, Sisku 15. svibnja, Vodicama 29. svibnja, Makarskoj, Falkensteiner Resortu Punta Skala u Petrčanima 14. srpnja, 28. kolovoza Vinkovcima te na finalnom treningu 18. rujna u Zagrebu.

Aktivna Hrvatska u devet godina treći je puta gostovala u glavnome gradu Zagorja, Krapini. S vježbačima u Krapini trenirali su uz Dragu Pezića i: Anamarija Galeković, Iva Lončar, Luka Šuker, Dominik Špoljarić te Karlo Kligl.

image
Domagoj Špoljarić, Luka Šuker, Drago Pezić i Karlo Kligl
Aktivna Hrvatska

“Ponosan sam što Grad Krapina već treći put sudjeluje u ovom hvalevrijednom projektu. Ove godine i ja sam vježbao te mogu reći da sam zaista uživao u treningu. Poručujem svima da u ovim izazovnim vremenima budu što aktivniji kako bismo svi zajedno imali zdraviju budućnost.” – izjavio je gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović.

image
Anamarija Galeković, Renata Sopek,Zoran Gregurović i Iva Lončar
Aktivna Hrvatska

Stručni partneri projekta su Kineziološki fakultet iz Zagreba, Hrvatska liječnička komora, Definicija hrane. Partneri projekta su Decathlon, Redox, voda Mivela i Rajska rajčice. Ima li išta bolje od Magnezija? Ima! Magnezij Citrat 375 Dietpharm koji su dobili svi vježbači. PIK Vrbovec je u gastro kutku predstavio PIK Šunku u ovitku i PIK Kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit te Merkur osiguranje koje daruje prostirke za vježbanje.

image
Tim Aktivna Hrvatska
Aktivna Hrvatska

“Stručni tim Aktivne Hrvatske na raspolaganju je svim građanima 24/7. Putem službene web stranice obratite nam se pitanjima ili zatražite savjet. Uz kineziologe u timu su psiholozi, nutricionisti i liječnici.“ – izjavila je u Krapini ambasadorica projekta Darija Mikulandra Žanetić.

Za treninge Aktivne Hrvatske možete se prijaviti na: www.aktivnahrvatska.hr.

image
Tim Aktivna Hrvatska
Aktivna Hrvatska
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:08