MEDIJSKA NAGRADA

Krenuo Zlatni Studio: Pogledajte najbolje nastupe s prošle dodjele, Rozga je oduševila dance hitom 90-ih

Čitatelji mogu svoje glasove davati tijekom dva biračka kruga nakon kojih slijedi veliko finale
Jelena Rozga
 Tomislav Krišto/Cropix

Studio, naš najčitaniji, najugledniji i najveći televizijski tjednik, četvrtu godinu zaredom dodjeljuje Zlatni Studio – svoju nagradu za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu.

Pod motom „Najbolji biraju najbolje”, nagradu našeg najstarijeg televizijskog tjednika, čiji je prvi broj tiskan još 3. travnja 1964. godine, dodjeljuju naši čitatelji, a za Zlatni Studio konkuriraju najbolja ostvarenja i osobe po kategorijama za djela ostvarena u razdoblju od 11. prosinca 2020. do početka siječnja 2021.

Žiri, sastavljen od televizijskih, filmskih, radijskih, kazališnih i glazbenih profesionalaca, nominirao je pet najboljih ostvarenja ili osoba u svakoj od ukupno 19 kategorija, držeći se pri svom odabiru kriterija kvalitete, originalnosti, rezultata, ali i popularnosti kod publike.

Konkurencija je u svim kategorijama bila vrlo jaka, a naš stručni žiri odabrao je najbolje od najboljih za proteklu godinu.

Sad su na redu čitatelji koji svoje glasove daju putem web stranice jutarnji.hr ili kupona objavljenih u prilogu Studio.

Za svoje favorite možete glasovati OVDJE

Čitatelji mogu svoje glasove davati tijekom dva biračka kruga nakon kojih slijedi veliko finale. Dodjela nagrada održat će se u televizijskom spektaklu Zlatnog Studija, u direktnom prijenosu na HRT1, 20. veljače, a mi vas u nastavku podsjećamo na djelić atmosfere i najbolje nastupe s prošle dodjele.

Spektakl na Prisavlju otvorila je tada Jelena Rozga koja je izvela tri pjesme - "Kad nema ljubavi", "Sveto pismo" i "Najlipše te jubi oni što te gubi". Tijekom drugog glazbenog predaha oduševili su Marko Tolja i Mia Dimšić izvedbom pjesme "Sva blaga ovog svijeta".

Pridružio im se virtualno i Petar Grašo koji je s njima izveo pjesmu "Voli me". U nastavku večeri nastupili su legendarna Josipa Lisac s pjesmom "Ispočetka", mlade snage iz "Voicea" i Goran Navojec, a vrhunac je bila izvedba nove verzije pjesme "Moja domovina".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. veljača 2021 06:48