VELIK USPJEH

Krk Music Fest: Hitovi queenovaca i izvrsno raspoloženi Marko Tolja rasplesali publiku u gradu Krku

Više od osam tisuća gostiju bilo je u Krku u vrijeme trodnevnog festvala, a mnogi su gosti najavili svoj dolazak i idućih godina

Krk music fest

U gradu Krku su privukli više od 8000 gostiju trodnevnim besplatnim događanjima za sve posjetitelje za vrijeme trajanja Krk Music Festa, a uz izvrsno raspoložene Queen Sensation i Marka Tolju krčka riva postala je velika plesna pozornica.

image

Krk music fest

Glazba priča univerzalnim jezikom pa su na krčkim ulicama zajedno pjevali i plesali i Hrvati, ali i Nijemci, Austrijanci, Slovenci, Talijani… U publici su se mogli čuti komentari kako je program ovogodišnjeg Krk Music Festa pun pogodak, a neki su najavljivali i da će dolaziti i idućih godina.

image

Krk music fest

Za tri dana trajanja festivala, na pozornicama i poznatim krčkim lokacijama su se izmjenjivali Acoustic Project, Ricardo Luque i Amigos, Queen Sensation, Cabaret show, Kreativni Krk, DJ Sax, Muzika u koracima, pjevački zbor mladih Josip Kaplan, ali i folklorna društva i Gradska glazba Krk.

image

Krk music fest

Posljednju večer su sinoć zaokružile popularne glazbenice grupe Meritas i mnogima omiljeni vokal – Marko Tolja. Najveći broj posjetitelja okupio se zapjevati s pjevačem Queen Sensation, koji je dao sve od sebe da čak i fizički bude kao Freddie Mercury, a nije štedio glas uz najpoznatije hitove.

Uz glazbeni program, organizatori su svima u gradu priuštili i projekcije dva izvrsna glazbena filma, Moonage Daydream, o životu Davia Bowieja, kao i Aline, film o Céline Dion.

Krk Music Fest je svojom gastronomskom ponudom pratio i Food Truck Festival, koji traje do kraja tjedna, a koji nudi sjajnu street food ponudu, na koju je svoj chefovski potpis stavio Mate Janković.

image

Krk music fest

Cjelokupan spoj pokazao se definitivno kao odlična formula za popunjenost kapaciteta u Krku, ali i zadovoljne goste, koji su odličnim raspoloženjem i sudjelovanjem u programima nagradili trud organizatora iz Turističke zajednica Grada Krka i suorganizatore Grad Krk i Centar za kulturu Grada Krka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:21