TRIPUT GLASALA ZA NJU

KSENIJA URLIČIĆ Toliko sam željela da Mia pobijedi da sam putem svog mobitela tri puta glasala za nju

 
Mia Negovetić; u krugu: Ksenija Urličić
 Matija Djanjesic, Marko Todorov / CROPIX

Kedžo je prekrasan, pristojan, nadasve talentirani mladić, jedan od naših najboljih vokala. Ali, mislim da je velika šteta što na Eurosong nismo poslali malu Miju Negovetić. Ljudi dragi, pa mogli smo imati novu Gigliolu Cinquetti - rekla nam je na završnom tulumu “mama” Dore, Ksenija Urličić, kojoj je zasmetalo i to što je o pobjedniku ispred žirija odlučivalo samo pet HRT-ovih centara (Split, Zagreb, Rijeka, Osijek i Čakovec-Varaždin).

- To je premalo! Trebalo ih je biti deset - upozorava Ksenija Urličić koja je, doznajemo, prošli vikend prvi put glasala na Dori.

- Toliko sam željela da Mia pobijedi da sam putem svog mobitela tri puta glasala za nju - otkrila je naša dugogodišnja šefica eurovizijske delegacije. Na njezino mjesto sada dolazi energična Uršula Tolj koja u subotu ni za koga nije glasala, niti se za koga kladila, nego je umjesto toga u glavi razrađivala plan za što bolje predstavljanje Hrvatske na Eurosongu.

FOTOGALERIJA: Glazbeno-scenski spektakl Dora 2020.

Na novinarskoj kladionici skupljeno je 910 kuna (voditelj Mirko Fodor, kojeg smo jučer prozvali u novinama, uplatio je svoj dug od deset kuna). Sakupljeni novac uplaćivali su uglavnom poznavatelji Dore koji se nisu toliko kladili na svoje favorite, nego su ulagali na osnovi iskustva i vlastitih predviđanja o mogućem pobjedniku.

Iskustvo koje nema, recimo, Milan Bandić (koji je 50 kuna “proćerdao” kladeći se na Zdenku Kovačiček), čini čuda pa su na Kedžinu pobjedu minimalni ulog od deset kuna uložili Martina Validžić, Klaudija Čular, Ivan Kovačić, Igor Juras, Livio Andrijić, Zvonimir Sunara Suki, vaša novinarka... Dobitak se dijeli u petak na gala večeri Zlatnog Studija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:42