Punk rock iskustvo godine

Kultni Psihomodo pop povodom 40 godina karijere kreće na veliku koncertnu turneju

‘Draga publiko, dođite na koncert, zbilja ćemo s guštom to za vas odsvirati i karte neće biti skupe‘, poručuje Gobac

Psihomodo Pop

 Top Radio/

“40 godina s Vama” oni su odlučili proslaviti najluđe moguće, u svome prepoznatljivom i uvijek nepredvidljivom, autentičnom i beskompromisnom stilu! TOP RADIO donosi veliku koncertnu turneju po Hrvatskoj kultnog punk rock sastava Psihomodo pop pod nazivom “Vjerujem u čuda”, gdje će najvjernijim fanovima priuštiti vrhunac rock and roll i punk iskustva s prepoznatljivim potpisom dugim nevjerojatnih 40 godina.

Punk rock iskustvo godine u obliku fantastičnih nastupa poznatog benda starta već 12.4. u školskoj sportskoj Dvorani Mladost u Karlovcu. Zatim 25.5. slijedi show u Splitu u Dvorani Gripe, dok će Riječani u popularnim hitovima poznatih rokera uživati 14.6. u Centar Zamet – dvorani. Turneja će izaći i na zagrebačkoj stanici, gdje će bend 12.10. održati veliki koncert u Areni Zagreb!

“Od turneje možete očekivati da ćemo svirati presjek kroz karijeru s naše strane i naravno nove stvari. Nadam se da će publika biti zainteresirana i da ćemo uspjet prodati dovoljno karata da sve to ispadne veličanstveno!”, rekao je Davor Gobac tijekom premijernoga gostovanja povodom nadolazeće turneje na TOP RADIJU, u emisiji TOP DAY kod Barbare Kolar.

Poslao je i poruku publici: “Draga publiko, dođite na koncert, zbilja ćemo s guštom to za vas odsvirati i karte neće biti skupe!”

Premijerno, po prvi put u radijskom eteru puštena je i nova stvar Psihomodo popa “Vjerujem u čuda”, čije ime nosi i naziv novog studijskog albuma benda koji izlazi ove godine i koji je ujedno naziv velike turneje po Hrvatskoj.

image

Davor Gobac

Top Radio/

„Mislim da imamo najbolje snimljen album u karijeri“, izjavio je Gobac za novi album, a za novu pjesmu "Vjerujem u čuda" kaže da je "to pjesma koja govori o tome da su oni izdržali 40 godina."

Gobac je nedavno proslavio 60. rođendan, za dobre želje nikada nije kasno pa je tako ekipa TOP RADIJA frontmenu poznatog benda priredila iznenađenje i u eter donijela rođendansku tortu. Odlično raspoloženi glazbenik puhao je svjećice.

“Svi su čestitali, ja sam se sakrio u špajzu da prođe taj dan!”, rekao je u svome stilu.

Psihomodo pop od 1983. ispisuje stranice povijesti hrvatske punk rock scene. Svoj glazbeni izričaj izgradili su na čvrstim post punk rock temeljima, a od samih početaka važna im je bila odrednica. Oni su žestoki, njihovi nastupi autentični, uvjerljivi i mogu se usporediti sa samim vrhom svjetskog rocka kao što su Rolling Stonesi, Ramonesi, Iggy Pop… Ono po čemu se izdvajaju je njihov beskompromisni pristup u glazbenom i scenskom izrazu. Psihomodo pop dokaz je da rock‘n‘roll nije samo glazba nego i stil života.

Na velikoj turneji ovog punk rock sastava vjerni obožavatelji moći će uživati u hitovima bez roka trajanja kao što su "Frida", "Ramona", "Nebo", "Kad Sam Imao 16", "Telegram Sam", „Osjećam se Haj“, „Natrag u Garažu“ i mnogi drugi.

U prodaju su puštene ulaznice za sva četiri grada: Karlovac, Split, Rijeka i Zagreb. Ulaznice je moguće nabaviti preko sustava Eventim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 16:15