ŽIVOTNI ZAPKRET

Kulturni šok Elle Dvorniku u njenom novom domu: ‘Ovo je novo normalno, dolaze bez najave...‘

Dodala je da tijekom rođendanskog slavlja supruga Charlesa slučajni gosti nisu ni zvonili. Samo bi se pojavili u vrtu, kaže
Ella Dvornik Pearce
 Marko Todorov/Cropix

Nakon tjedana pakiranja i prenošenja čak 60 kutija u svoj novi dom u Istri, Ella Dvornik Pearce (30) i njezina obitelj napokon su se smjestili.

Već nakon nekoliko dana iznenadili su ju običaji, poznati svima u malim mjestima. Naime, susjedi joj svako malo dolaze bez najave.

"Novo normalno - susjedi na selu dolaze bez da se najave preko SMS-a, WhatsAppa, Messengera i bez potvrde s 4 telefonska poziva prije. Al' dolaze sa terraninom, sirom s tartufima i domaće napravljenim maslinovim uljem pa sada nakon par dana trauma otvaram vrata sa smiješkom", napisala je na Instagramu.

Dodala je da tijekom nedavnog slavlja 43. rođendana njenog supruga Charlesa slučajni gosti nisu ni zvonili.

"Samo bi se pojavili u vrtu", kaže Ella.

Nasmijala je brojne pratitelje, a na tvrdnju nekih da to odmah suzbije u korijenu, odogovorila je: "Mislim, da, dođe trenutak kad ti postane toliko dosadno da jedva čekaš da netko pozvoni."

Taj trenutak poznatoj blogerici još nije stigao i posljednjih dana uživa u ljetu, svojim kćerima Balie (3) i Lumie (1) i velikom dvorištu u kojem se one slobodno igraju po cijele dane.

Na životnu promjenu su se odlučili jer njezin suprug Britanac ne voli Zagreb i mentalitet u metropoli, priznala je Ella, koju je i samu jako veselila promjena okoline.

Par se upoznao u Londonu kada je Ella imala 22 godine i tada je radila i živjela tamo. Nedavno je rekla da joj tamošnji život fali, ali je britanska prijestolnica ipak preskupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:34