RASPRAVA NA INSTAGRAMU

Kum Dino Rađa o vjenčanju Graše i Hane: A zašto vam je žao Danijele, ona je otišla od njega

Rasprava se nastavila u komentarima gdje su pratiteljib nizali svoje teorije o uzrocima raspada Grašine i Danijeline veze
 Instagram

Čitav vikend ne prestaje se pričati o subotnjem vjenčanju Hane Huljić (31) i Petra Graše (45). Gosti sada društvenim mrežama dijele fotografije sa svadbe, a jedan od njih je i Grašin kum Dino Rađa (54), koji je na Instagramu objavio je niz fotografija s fešte.

Čestitke su se odmah počele nizati no razvila se i rasprava oko Danijele Martinović (50), s kojom je Grašo bio 25 godina.

image
Instagram

- Najviše mi je žao jadne Danijele - napisala je, a Dino je spremno odgovorio:

- Zašto vam je žao Danijele, ona je otišla od njega? - napisao je, no tu nije stalo nego se rasprava nastavila u komentarima.

Nizali su svoje teorije o uzrocima raspada njihove veze, pa na kraju zaključili: - Da bi osudio moraš znati puno toga, a u glavnom ne znamo ništa.

Još jedna pratiteljica koja nije bila oduševljena vjenčanjem odlučila je umjesto Hane i Graše pohvaliti Dinu i njegovu suprugu Viktoriju (44).

- Ti i Viki ste mi sto puta bolji par - napisala je, a Dino je opet imao spreman odgovor:

- Super su par - odgovorio je dugogodišnji Grašin prijatelji, koji je na fotografijama pozirao sa suprugom i mladencima, kao i sam s Grašom, pa i sa svojom obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 14:52