MARKO PJACA SE ŽENI

Kum otkrio detalje momačke zabave bivšeg Vatrenog. Zaručnica: ‘Vratite mi ga čitavog‘

Uz budućeg kuma Vlahu Venetija s Pjacom su slavili i Marko Rog, Filip Krovinović, Darijan Žarkov i Luka Mekiš
Marko Pjaca, momačka
 Instagram/Vlaho Veneti

Naš reprezentativac Marko Pjaca uskoro će pred oltar.

Saznalo se to sasvim slučajno, nakon što su na društvenim mrežama procurile fotografije s njegove flambojantne momačke.

Najskuplji dinamovac u povijesti, koji je za 23 milijuna eura 2016. u Juventus uskoro se, čini se, sprema ozakoniti višegodišnju vezu sa studenticom fizioterapije iz Zagreba, Marijom Pavičić.

Dok Marko i Marija svoju privatnost dobro čuvaju, ta praksa ne vrijedi za sve njihove prijatelje.

Tako je nogometaš Vlaho Veneti na svom Instagram profilu podijelio fotografije i videa s momačke, a u jednom je storiju, gdje opušteni momci s punim čašama u ruci pjevaju “Nije htjela” Kemala Montena, dodao i emotikon zaručničkog prstena.

Objavio je Veneti kasnije i fotografiju na kojoj veseli momci poziraju u šarenim ljetnim opravama, a uz nju je stavio emotikone lijesa i mladića u odijelu te smajlića koji plače od smijeha. A da ne bude zabune, označio je i točnu lokaciju na kojoj se odvijala zabava.

U društvu šestorice prijatelja 26-godišnji Zagrepčanin Pjaca slavio je skorašnje vjenčanje na jahti usidrenoj u Porto Cervu na Sardiniji.

“Kummmmmm”, napisao je Pjaca ispod fotografije otkrivši da mu je Veneti očito vjenčani kum.

Uz Vlahu s Pjacom su slavili i Marko Rog, Filip Krovinović, Darijan Žarkov i Luka Mekiš.

"Vratite mi ga čitavog", našalila se Markova izabranica u komentaru ispod objave.

Da je ovaj hrvatski nogometni reprezentativac i trenutni igrač Genove CFC, na posudbi iz Juventusa, uopće sretan i zaljubljen otkriveno je na ljeto 2017. godine kada se prvi puta pojavila vijest da u njegovom životu postoji posebna djevojka. Sada će, unatoč još uvijek aktualnim strogim epidemiološkim mjerama za vjenčanja, lijepa Marija postati gospođa Pjaca.

Kako god, momci su Mariji visoko podignuli ljestvicu za djevojačku jer oni su momačku proslavili u velikom stilu. Dok je Pjaca slavio u laganom kratkom ljetnom odijelu s miksom zebra i leopard uzorka crno-bijele boje u kombinaciji s bijelim šeširom, njegovi momci imali su lagana ružičasta ljetna odijela s natpisima, a nosili su crne šešire.

Fotografiju s momačke objavio je i nogometaš Filip Krovinović uz natpis: “Marko Pjaca out” i hashtag #momačka.

Podsjetimo, 2018. Pjaca je sa svojom djevojkom Marijom snimio i reklamu za jedan poznati brend šampona, a tada je javnost pak prvi put imala priliku vidjeti kako izgleda odabranica njegova srca.

image
Marija Pavičić i Marko Pjaca u reklami za šampon
Youtube/Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 21:51