OTVORENA SVAĐA

Lana bijesna na Mamićevu snahu: ‘Svi pokreću kozmetičke brendove, od poštara do knjigovotkinje‘

Iako Lana nije izričito napisala na koga se ta objava odnosi, nekako je jasno o čemu, odnosno o kome se radi
Lana Jurčević





 
 Biljana Gaurina/Cropix

Hrvatska pjevačica Lana Jurčević (35) oglasila se na svom Facebook profilu i otvoreno prozvala sve one koji su ovih dana odlučili se baciti u biznis te pokrenuti liniju kozmetičkih proizvoda.

Lana je na svom Facebook profilu napisala:

- Svi odjednom pokreću kozmetičke brendove, od poštara do knjigovotkinje i svi od reda imaju shimmer oil, shimmer sprej i svi od reda se zovu ili beach ili glow - napisala je i dodala kako je to postalo bolje od dezinficijensa. Našalila se i da će nam ekonomija zbog toga procvjetati.

Iako Lana nije izričito napisala na koga se ta objava odnosi, nekako je jasno o čemu, odnosno o kome se radi.
Naime, njena objava referirala se i na kozmetički brend koji su nedavno pokrenule pokćerka političara Ljube Jurčića i snaha Zdravka Mamića, Tia Mamić te vizažistica Lada Mitrašinović.

Naime, u njihovom kozmetičkom brendu ima riječ 'glow' o čemu je Lana pisala. Riječ je o Glow&Go puder losionu za tijelo, a kako ga njih dvije reklamiraju riječ je o proizvodu koji naglašava ljepotu kože laganim prikrivanjem sitnih nepravilnosti i ostaje na koži bez mrljanja i brisanja kroz cijeli dan. Lada je poznata vizažistica čije je dugogodišnje iskustvo poslužilo kao svojevrsno istraživanje za ovaj jedinstveni proizvod.

Jurčević svoju liniju ima već nekoliko godina i koristi nazive 'beach' i 'glow' za svoje kozmetičke proizvode pa se čini da joj je zasmetalo što je netko odlučio krenuti u tom smjeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:03