I DALJE JE TAJNOVITA

Lana Jurčević dala naslutiti kako se zove njezina kći: ‘Ima isto ime kao ovaj predivan i čaroban cvijet‘

Nakon što je objavila fotografije cvijeta koji se zove isto kao njezina kći, obožavatelji su počeli nagađati o kojem se imenu radi

Lana Jurčević

 INSTAGRAM

Pjevačica Lana Jurčević (39) krajem studenoga rodila je kćer. Tijekom trudnoće imala je komplikacije i morala je boraviti u bolnici. Novopečena majka bebu je dobila s dugogodišnjim dečkom Filipom Kratofilom, ali par još nije otkrio koje su ime dali kćeri. No Lana je svojom novom objavom ipak dala naslutiti o kojem se imenu radi.

"Naša curica ima isto ime kao ovaj predivan i čaroban cvijet koji raste iznad vode na jezerima… To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…", započela je Lana uz fotografiju cvjetova na jezeru.

"Nikad prije nismo čuli za to ime i tim više je cijela priča još posebnija. Kad sam krenula pretraživati na internetu, naježila bih se svaki put kad bih naišla na nešto što objašnjava ili samo ime ili cvijet. To mora da je unaprijed sve određeno i zapisano tamo gore. Pozdravljamo vas nas dvije i jedva čekamo da se upoznate", napisala je Lana.

Neke obožavatelje ovo je zbunilo.

"Koja tajnovitost, ne kužim, kako se na kraju zove?", pitala se jedna obožavateljica. Mnogi su u komentarima pokušavali pogoditi koje bi to ime moglo biti.

"Lotus", "Lily", "Rosea", "Lota", "Mayla", "Nimphea", "Alba", samo su neka od nagađanja Laninih obožavatelja, ali čini se kako nam svima preostaje strpjeti se dok Lana napokon ne otkrije posebno ime koje je dala svojoj djevojčici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:15