PJEVAČICA U NEVOLJI

Lana Jurčević gacala u natikačama po svom potopljenom skladištu, i stan joj je poplavljen

Pjevačica i poduzetnica nije mogla mirovati. Odlučila je provjeriti je li i njeno skladište u blizini Zagreba poplavljeno
 Instagram

Jučerašnje je razorno nevrijeme u Zagrebu preplašilo i La Lanu.

Popularna zagrebačka pjevačica, 35-godišnja Lana Jurčević isprva je, kaže, pomislila da munje lupaju točno oko njenog balkona.

image
Instagram

Onda je odlučila proviriti van i za svojih 426 tisuća pratitelja na Instagramu snimila je balkon i pokazala kako stolice plivaju u vodi.

- Ovo je moj balkon, dođite na kupanje - rekla je pjevačica na snimci na kojoj se vidi da je sve poplavljeno.
Nakon što je snimila nekoliko kadrova potopljenih ulica iz svoje zgrade, u brizi se uputila se provjeriti u kakvom je stanju skladište njene tvrtke.

image
Instagram

Naime, osim glazbene karijere, Lana je izgradila i onu poduzetničku.

Vlasnica je kozmetičkog brenda La Piel, na španjolskom znači koža, koji je pokrenula krajem 2018. godine, a bavi se proizvodnjom i prodajom preparata za tijelo kao što su shimeri, maslaci, ulja, pilinzi i drugo.

- Svi naši proizvodi proizvode se u Hrvatskoj, 90 posto su prirodni, ručno su rađeni i proizvodi ih zagrebačka tvornica s kojom surađujemo, a proizvodne pogone ima 30 km od Zagreba - rekla je ranije Lana u intervjuu za Jutarnji.

Nije mogla mirovati dok je kiša potapala Zagreb. Odlučila je provjeriti je li i njeno skladište u blizini Zagreba poplavljeno.

image
Instagram

- Ne znam što se događa. Prvo potres, sad poplave. Jadni ljudi, jadni dućani u centru grada... Mi sad idemo u naš prostor gdje su sve kutije, proizvodi, skladište, sve živo - objasnila je Lana dokumentirajući svoj put po nevremenu u Instagram storyjima.

Na putu, u autu s dečkom Filipom Kratofilom, probijajući se kroz jaku kišu i bujice vode, Lana je snimila i Most Mladosti komentirajući kako je ondje pakao.

image
Instagram

- Isuse Bože! - zavapila je Lana gacajući u natikačama kroz vodu u skladištu.

Kiša je jučer u kasnim večernjim satima izazvala ogromne poplave u centru glavnog grada, a brojne ulice poput Ilice, Miramarske, Branimirove i Strojarske su bile potpuno potopljene i neprohodne.

image
Instagram

Mnogi su automobili ostali zarobljeni pod vodom ili, pak, potpuno potopljeni. A mnogim su ljudima poplavljeni podrumi, obiteljske kuće, kafići, trgovine, skladišta... Baš kao i Lani Jurčević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:26