LJUBAV NE PITA

LANA JURČEVIĆ I ZSA ZSA DIJELE PUNO VIŠE OD LJUBAVI PREMA GLAZBI Pjevačice imaju isti ukus za muškarce - zaljubile su se u braću blizance!

 
Lana Jurčević i Zsa Zsa
 Livio Andrijić/Biljana Blivajs / Cropix

Lana Jurčević i Jelena Žnidarić, tj. Zsa Zsa imaju mnogo toga zajedničkog. Obje su djevojke oduvijek znale da će se u životu baviti glazbom, a na samom početku svoje muzičke karijere Zsa Zsa nastupala je kao prateći vokal Lani.

No, osim ljubavi prema glazbi, crnka i plavuša dijele i isti ukus za muškarce. Naime, Lanin i Jelenin dečko su braća blizanci: Filip i Antonio Kratofil, čiji su roditelji vlasnici jednog poznatog zagrebačkog restorana. Nastavi li ljubav cvasti, možda dvije prijateljice jednog dana postanu i šogorice.

- Meni je Antonio moj prvi i jedini dečko. Stvarno sam dugo čekala dok nisam pronašla nekoga tko mi toliko paše i tko je dobar - priznala je Zsa Zsa u Exkluzivu. Pjevačica inače ne voli previše govoriti o svom ljubavnom životu. Poznato je ipak da su glazbenica i student već godinu i pol zaljubljeni. Upravo je Antonio pratio svoju dragu lani na dodjeli Porina, a zajedno su proveli i prošlo ljeto.

Što se Lane tiče, ona je sretna s Antonijevim bratom blizancem Filipom u čijem je društvu u studenome proslavila svoj 34. rođendan. Zaljubljeni mladić tada joj je napisao: 'Sjećam se dana koji mi je promijenio život, bio je to dan kad sam upoznao tebe. Od tog trenutka samo jednu stvar znam sigurno: Ne želim više nijedan trenutak provesti bez tebe. Volim te.'

View this post on Instagram

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:33