‘MI SMO DIJAMANTI‘

Lana Jurčević ima poruku za sve žene: ‘Vrijeme je da sve glasnije i češće ističemo‘

Pjevačica i poduzetnica nakon ovoljetne priče pod hashtagom #StvarnaJA, nastavlja sa svojim društveno angažiranim kampanjama
Lana Jurčević
 Press

Lana Jurčević, 36-godišnja pjevačica i poduzetnica, koja je svojim iskrenim i spontanim objavama i apelima na društvenim mrežama dosad intenzivno poticala žene na međusobno uvažavanje i poštovanje, na samopoštovanje i jačanje svog identiteta te nesavršene ženstvenosti, pokrenula je novu akciju. Ovog puta pod hashtagom #JaSamDijamant.

Ovo je nastavak ovoljetne priče pod hashtagom #StvarnaJA, koja je imala veliki odjek u javnosti.

Lana sada, pak, ponovno širi pozitivnu vibraciju i potiče žene da pokažu ljubav prema sebi, jer kako kaže, kada radimo zajedno, bodrimo se i navijamo jedna za drugu - najbolje smo!

image
Press

- Bit kampanje je osvjestiti žensku snagu u ova nesigurna vremena i to da je svaka od nas posebna i iznimna i ne postoje fizičke prepreke koje bi nas spriječile da sjajimo najače što možemo - rekla je Lana koja se pratiteljicama obratila i sa stranica svog branda La PIEL kako bi dotaknula i pokrenula što veći broj žena.

- Svaka od nas zrači i sjaji kao dijamant kad otkrijemo i prihvatimo sebe u potpunosti i zato smo odlučili pokrenuti kampanju da osnažimo i ohrabrimo žene, međusobno jedna drugu, tako da počnemo prvo od nas samih. Uvijek smo prekritične i preoštre prema sebi. Vrijeme je da okrenemo ploču i promijenimo stvari. I motiviramo i druge, jer znate kako se kaže: 'Kad se male ruke slože, sve se može...' Vrijeme je da sve glasnije i češće ističemo, makar pred samom sobom, ono zbog čega smo posebne i što smatramo svojim vrlinama. Nakon sto je moja celulitna stražnjica obišla medije i bila totalno nereprezentativan prikaz ‘savršenstva’ koju javne osobe trebaju imati, odlučila sam pokrenuti jos jednu priču, jer je #stvarnaJA donijela toliko divnih stvari za tolike žene da ne želim da to ikad prestane! Sada je vrijeme i za #JaSamDijamant - istaknula je Lana.

Ono što se tražilo je da objave neku svoju dragu fotografiju na društvenim mrežama i napišu tri stvari koje vole kod sebe- karakterne osobine ili neko fizičko obilježje uz hashtag #StvarnaJA i #JaSamDijamant i time se priključe ovom 'empowerement' izazovu. Ili pak, odaberu drugu temu i napišu na koje su tri stvari zahvalne u životu.

- Svaka od nas zrači i sjaji kao dijamant kad otkrijemo i prihvatimo sebe u potpunosti, ali ne smijemo zaboraviti i na važnost onoga što imamo u životu, jer u vremenima u kojima živimo, imati i osjećati zahvalnost je od velikog značaja - poručila je Lana.

Odazvalo se puno žena sa svojim divnim pričama, a isto tako su i mnoge poznate voditeljice i glumice poput Ane Begić Tahiri, Nevene Rendeli, Katarine Baban, Ane Radišić i Jelene Lešić, dale podršku kampanji i pridružile se ovoj pozitivnoj akciji.

Želja svih koji su dio ove lijepe priče je da se priključi što veći broj žena te da snaga ove emocije bodrenja, ohrabrenja i podizanja samopouzdanja odjekne što dalje i što snažnije. Kako bi žene potaknula na ovaj 'empowerement' izazov Lana je pripremila i La PIEL iznenađenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:28