NIKAD SENZUALNIJA

LANA JURČEVIĆ KAKVU JOŠ NIKAD NISTE VIDJELI! Popularna pjevačica u kadi odradila vruće snimanje za novi Magnum, pogledajte video!

 
 Youtube

Popularna pjevačica Lana Jurčević u iznimno senzualnom i mokrom izdanju krasi naslovnicu prvog broja magazina za muškarce, Magnuma, koji će izići ovog četvrtka uz Jutarnji list.

U videu 'iza kulisa' Lana je svojim fanovima otkrila kako je protekao vrući fotosession sa Srećkom Rundićem iza objektiva u zagrebačkom hotelu DoubleTree by Hilton, u kojem je zrak bio nabijen seksepilom i pun šljokica.

Već smo znali da je Lana velika zabavljačica, a u razgovoru nam je otkrila i da je maherica za društvene mreže te fatalna zavodnica na čiji je šarm palo više od 700.000 followera na društvenim mrežama, od kojih se mnogi žale kako ih je strah da će im stati srce zbog Laninih vrućih fotografija.

- Muškarci kažu da me najviše vole u onim izdanjima u kojima me nitko ne vidi. Kad nisam ona 'javna Lana”. Vole me bez šminke i u trenirci. Bar tako kažu - rekla nam je Lana, otkrivajući koliko je daleko spremna ići na fotografijama za društvene mreže te kako povećati broj pratitelja na Instagramu, Facebooku, Snapchatu i YouTubeu.

Iako je često na koncertima i putovanjima, Lana nađe vremena za atraktivne objave na društvenim mrežama. Povjerila nam se da će i nadolazeće blagdane provesti “radno i paradno”, a rekla nam je i koji je božićni dar najviše razveseli...

CIJELI RAZGOVOR I EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE LANE JURČEVIĆ POGLEDAJTE U NOVOM 'MAGNUMU' U ČETVRTAK!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:50