DOBILA PODRŠKU

Lana Jurčević o trudnoći i teškom razdoblju u bolnici: ‘Tjednima sam šutjela. Stvari više nisu iste, ja nisam ista‘

Reagirala je i na komentare koje je dobila nakon što je otvoreno progovorila o svom teškom životnom razdoblju

Lana Jurčević

 Instagram, Screenshot/

Pjevačica Lana Jurčević krajem kolovoza završila je u bolnici zbog komplikacija u trudnoći, a sada je na Instagramu progovorila kako se osjeća nakon 40 dana provedenih u bolnici i više od 70 doza antibiotika koje je primila.

Reagirala je i na komentare koje je dobila nakon što je otvoreno progovorila o svom teškom životnom razdoblju.

"Kad mi netko kaže: Zašto si objavila ove sve stvari, kad ne znaš ISHOD? A kad ga znaš? Tko ti išta garantira u životu? Stalno radno mjesto do kraja života? Partnera do kraja života? Uspješnu trudnoću, zdravo dijete? Čiji život je PREDVIDIV? Milijun nepoznanica nam je svaki dan na putu...

Ja imam negdje neki svoj osjećaj, na koji imam pravo i koji me vodi. I intuicija mi govori svoje, ali na kraju, bit će kako bude…

Stiglo mi je tisuće poruka od žena, ali i isto toliko vaših komentara ispod objava i hvala svima na dijeljenju svoje najveće intime, ali i podrške... Mislim da nam svima koji smo u sličnoj situaciji, to jako puno znači. HVALA VAM.

‘Sjedila’ sam danima po nekoliko sati u inboxu, svima koji su napisali svoje iskustvo ili priču, odgovorala sam im. To je najmanje što mogu sada napraviti. S obzirom na hrpu novog vremena koje sam dobila, možda ih više stavim na blog… i počnem pisati neke stvari koje možda nisu za sve ovdje, pa ni za Instagram… Činjenica je da stvari više nisu iste, niti će biti... Ja nisam ista, moj život nije isti. Neke nove ceste i raskrižja se stvaraju. A neka zatvaraju.

Prvih tjedana sam samo šutila dok sam pokušavala shvatiti što se događa, a kako je vrijeme odmicalo, par puta kad sam ostala sama u sobi, morala sam pjevati da se ‘očistim’… Postoje te neke pjesme koje baš jako volim i koje me rehabilitiraju. Nisam imala pojma da me netko čuje, ali kad sam dobila ovu prvu poruku, shvatim ispočetka koliko mi muzika znači. Nadam se da i vi mame imate nešto što volite i što vas smiruje ili ispunjava, kad zagusti", napisala je u opisu objave u kojoj je podijelila, među ostalim, i poruku jedne žene koja ju je čula kako pjeva u bolnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 12:47