NOVOPEČENA MAMA

Lana Jurčević podijelila s fanovima sve detalje poroda, otkrila i spol bebe: ‘Najbolnije i najljepše iskustvo...‘

Osim što je otkrila spol djeteta, podijelila je i što se to dogodilo da je morala roditi mjesec dana ranije

Lana Jurčević

 Lana Jurčević/TikTok

"Naša nova, mala familijica želi vam sve najbolje za blagdane! A novopečenim mamama i tatama želimo da uhvate malo sna i za sebe! Pozdravljaju vas i suosjećaju s vama naši podočnjaci", napisala je Lana Jurčević na svom Instagramu, a za Božić je svoje pratitelje počastila i tekstom na svom blogu gdje je otkrila da je njezin uranjeni Božićni poklon - curica.

Osim što je otkrila spol djeteta, podijelila je i što se to dogodilo da je morala roditi mjesec dana ranije te još ponešto o, kako je napisala, najbolnijem i najljepšem iskustvu.

Pjevačica je 24.11. bila na pregledu kod liječnika i kontrola je dobro prošla. "Izašla sam iz bolnice mirna, sretna i rasterećena znajući da imamo još vremena da sredimo i sobicu i sve što treba za bebin dolazak", napisala je. No, onda su se stvari posložile drugačije...

Lana je morala hitno na carski rez zbog životno opasne situacije za majku i dijete, sve je nalikovalo na početak abrupcije posteljice, kako je pjevačica objasnila, kada se posteljica počne odvaja od maternice.

"Tako nam je već nakon dva sata od mog dolaska u bolnicu, stigla ONA: naš mali borac i žilavica koja nije dala nikome i ničemu da joj stane na put. Nisam se ni snašla, nisam se stigla ni pripremiti, ni fizički ni psihički, da ću tu večer, samo nekoliko minuta prije ponoći, 24.11. upoznati to malo klupko ljubavi teško 2700 grama", otkrila je Lana koja je dodala da joj osmijeh nije silazio s lica.

"Taj tren kad sam je u sali čula da plače mi je bio nestvaran. Jednostavno nisam mogla vjerovati da je tad sve postalo stvarnost. Da su se u tom momentu, zauvijek, promijenili naši životi", objasnila je dalje.

"Ti dani u bolnici su mi bili najbolnije i najljepše iskustvo u životu. Nevjerojatno mi je kako čovjek brzo zaboravi tu bol i sve, kad s druge strane ima nešto što sve to u sekundi zamijeni nečim toliko većim i ljepšim", napisala je pjevačica. U svom blogu spominje i "cimericu Sunču" s kojom se puno smijala, carski rez koji boli, ali čiju bol je do danas zaboravila, neprospavane noći i novi životni tempo.

Za kraj je svim roditeljima poručila da nije lako, ali da nema veće i ljepše nagrade od djeteta te čestitala Božić i blagdane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:37