UŽIVAJU

Lana Jurčević s partnerom i bebom otputovala na zanimljivu destinaciju: ‘Ona je svoj na svome...‘

Lana se ranije pohvalila kako je u društvu prijateljica, a sad je otkrila da su s njome na Ibizi i kćerkica i partner

Lana Jurčević

 Instagram/lana Jurčević/

Pjevačica Lana Jurčević krajem studenog 2023. rodila je djevojčicu imena Mayla Lily. Na Instagramu je iskreno dijelila iskustvo trudnoće s komplikacijama, a sada dijeli iskustvo majčinstva. Ovaj put se pohvalila kamo je to otputovala sa svojom djevojčicom.

Na Instagramu je podijelila fotografiju iz aviona na kojoj u naručju drži Maylu Lily i u opisu je otkrila da putuju na Ibizu.

„Naše prvo romantično putovanje... Kamo drugo nego na Ibizu. Maki nam raste k‘o gljivica poslije kiše, već je ogromna. I prepredobra je sve vrijeme! Naputovala se i u maminom trbuhu i napartijala na maminim koncertima, tako da je ‘svoj na svome’ i sad”, poručila je Lana. U nizu fotografija je i video na kojem Lanin partner i Maylin otac Filip Kratofil ljubi bebu.

Ova obiteljska objava dirnula je mnoga srca pratitelja i poznatih osoba.

„Uživajte u svakom zajedničkom trenutku”, „Ajme preslatka”, „Predivne ste dvije curke, uživajte, dobar provod”, „Bože, slatkoće! Taj smijeh mi je nešto najdraže kod beba”, pisali su u komentarima.

Ranije je neke zbunila Lanina objava iz Ibize pa su se mnogi pitali gdje je Mayla Lily, na što im je ovom objavom Lana odgovorila.

Podsjećamo, Lana je na društvenim mrežama objavila fotografiju s prijateljicama. Bila je u društvu supruge naše NBA zvijezde Ivice Zupca, Kristine Zubac, te Petre Poznić i samozatajne Dine. Prema fotografiji reklo bi se da se djevojke dobro provode jer su razvukle osmijehe na lica. U komentarima su dobivale brojne komplimente.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 09:47