NOVOPEČENA MAMA

Lana Jurčević: ‘Skoro sam zapalila kuću. Nisam zaspala otkako sam rodila ovu malu‘

Sa svojim obožavateljima dijeli kako se snašla u ulozi majke te kako provodi vrijeme sa svojom kćerkicom

Lana Jurčević

 Tomislav Kristo/Cropix/Cropix

Za Lanu Jurčević prošla godina bila je itekako značajna, posebice zbog rođenja njene kćerkice, a njeni pratitelji nestrpljivo iščekuju nove avanture novopečene majke. Ovog je jutra na svom TikToku otkrila kako je umalo zapalila kuću.

U snimci koju je nazvala "Kako je debiLana skoro zapalila kuću" objasnila je kako je stalno netko "zove i prekida" te je konačno našla vremena da snimi video svoje svakodnevice.

- Stalno me netko zove i prekida, a ja hoću da vam snimim video i ispričam moj dan. Znači, ja se dignem, zapravo, ne može se to ni zvat‘ da sam se digla jer nisam ni zaspala otkad je ova mala došla, sna ni za lijek - započela je video.

- Dođem do dnevnog boravka, ne znam gdje udaram, hoću nju nahraniti, hoću sebe, hoću suđe oprati, hoću pregledati ugovore, dogovore, da vam ne pričam. Pojest ću ja nešto na brzaka, međutim, nema ništa. Neka palenta s bubama, to je jedino što imam, a je*iga, neću sad birat‘ - prepričavala je Lana.

- I sad ja to kuham, sad ću ovo, sad ću ono i ja zaboravim da se to kuha. Došla ja za 45 minuta, to ne da se skuhalo, nego se peklo, prepeklo, popeklo, zapeklo, crno bilo. Kažem: ‘Ha, nema veze, prekrit ću malo jogurtom i bit će dobro, da ne umrem od gladi - rekla je kroz smijeh i nasmijala svoje pratitelje od kojih su neki istaknuli kako ju je "beba promijenila". Doduše, na pitanja o imenu djeteta još nije htjela odgovoriti.

image

Lana Jurčević i njezina kći

Screenshot/instagram/lalana/

Točno dva mjeseca nakon poroda, javnost nestrpljivo čeka ime njene kćerkice, a prije mjesec dana, na sam Badnjak, Lana je na svom blogu otkrila spol djeteta, ali i informaciju da je beba na svijet došla mjesec dana ranije, hitnim carskim rezom.

Podsjetimo, zbog komplikacija u trudnoći danima je bila u bolnici i često se javljala pratiteljima na Instagramu i fanovima. Iz bolnice je, kako je objavila na Instagramu, izašla tijekom listopada ove godine. Rodila je krajem studenog. Dijete je dobila s dečkom Filipom Kratofilom, s kojim je u vezi šest godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2024 03:30