VRUĆE, VRUĆE...

Lana Klingor Mihić objavila fotografiju u badiću. Malo je reći da su komentari ispod objave eksplodirali...

Lana Klingor Mihić pozirala je pokraj bazena, a u komentarima su je podržale i druge poznate žene

Svi komentiraju njezinu zavidnu figuru

 Screenshot Instagram/lanatheklingor

S dolaskom toplijeg vremena mnogi poznati i slavni skidaju se u nezaobilaznu ljetnu modnu kombinaciju, kupaći kostim. Hrvatska glazbenica i poduzetnica Lana Klingor Mihić (43) učinila je isto.

Na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj preplanula i u crnom bikiniju pozira pokraj bazena, a mnogi su pratitelji odmah primijetili i istaknuli njezinu odličnu figuru. Komentari ispod objave su eksplodirali, a većina korisnika je bila oduševljena i nahvalila je.

„Ona sirotica što te tračala s frendicom preko poruka prije par godina da si se ugojila je sad negdje na aparatima“, istaknula je jedna korisnica.

„Ti si ženo top !! Žena, majka, kraljica! Od kud ti snaga!!!“, zapitala se druga.

U komentarima su se oglasile i druge poznate žene te podržale Lanu.

„Najljepša mama je otvorila sezonu kupanja“, komentirala je pjevačica Mia Negovetić.

„Opaaaala, mamita“, napisala je voditeljica i novinarka Hana Hadžiavdagić Tabaković, a komentar je popratila nizom emojija u obliku vatrice.

Lana je nedavno za In Magazin otkrila kako se ponosi svojim godinama te da se ne boji starenja, jer svako životno razdoblje sa sobom donosi nešto lijepo. Što se održavanja zavidne linije tiče istaknula je kako sluša svoje tijelo i postupa u skladu s onime što mu treba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 11:27