REKLA IM JE SVE ŠTO MISLI

Lana Klingor sa susjedima kojima smetaju njezina djeca obračunala se u gaćama

 Instagram

Lanu Klingor u nedjelju ujutro dočekalo je pravo iznenađenje, ali nikako ne pozitivno. Vlasnica PR agencije o svemu je izvijestila na svom Facebooku. Naime, Lani i njezinom suprugu Anti ujutro su na vrata uzrujano pozvonili njezini susjedi jer su im smetala njezina djeca koja su pjevala.

- Dragi susjedi (cura i dečko/muž i žena), čestitam vam sto ste jutros u 8:45 pozvonili na vrata našeg stana, jako uzrujani jer vam je nepodnošljivo slušati djecu koja pjevaju 'bratec Martin' i lupaju nogama. I citiram: 'stalno pjevaju, čujemo vas i pozivamo vas na kavu jednog po jednom da čujete kako to lupa'. U jednom trenutku, budući da smo se svi jutros probudili oko 8:15, sam mislila da sanjam pa sam čak pred njih stala u gaćama i bez grudnjaka - započela je Lana svoj post na Facebooku.

Dodala je da u tjedan dana ima dva dana u tjednu koja može provesti sa svojom obitelji, iako se ponekad dogodi da radi i subotu kad im djecu čuvaju roditelji.

- I sad mi recite, što bih trebala u nedjelju? Reci djeci da šute jer ispod nas živi par od cca 30-ak godina bez djece? Bi li trebala pozvoniti susjedu koji se u isto vrijeme kad i ja sprema na posao i kašlje u kupaoni svako jutro do te mjere da se meni smuči jer se siroti davi pa ga vuče na povraćanje? Bi li trebala pozvoniti obitelji koja ima malo dijete koje toliko urla svako jutro kad odlazi u vrtić kao da ga kolju u vrtiću pa ima traume od odlaska u isti? Bi li trebala zvoniti roditeljima djece koja se loptaju iza zgrade i svaki drugi udarac završi u mom autu? Ne, ne bih niti mi je palo na pamet. Moje drage susjede smeta sto moja djeca pjevaju!!! Može vas biti sram - napisala je.

Za kraj je dodala da će im sljedeći put kad im pozvone na vrata pozvati policiju zbog uznemiravanja. U komentarima su joj se ubrzo javili drugi roditelji i prijatelji koji su je potpuno podržali u svemu što je napisala.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 18:23