VUCO OKRENUO PLOČU

Lani ga brutalno izvrijeđao, sad ga hvali: ‘Dino je najbolji na svijetu, ja sam u njemu potakao dišpet!‘

Ako mali Dino Jelusić postane glavni vokal Whitesnakea, onda je Luka Modrić k***c i može trčati po zadarskim livadama, kaže Siniša Vuco
Siniša Vuco
 Ante Cizmic/CROPIX

Nakon što se u utorak saznalo da je Dino Jelusić postao član legendarne britanske grupe Whitesnake, čiji su članovi među najpoznatijim rokerima u povijesti, mnogi su se prisjetili kako je mladog pjevača Siniša Vuco prošle godine prozvao gostujući u Podcast Inkubatoru.

- Kad on bude zvijezda, ja ću si odsjeći k***c koji je veći od ove boce i bacit ću ga pasima. Ja sam to rekao i za Zorana Mišića. To su instant proizvodi - izjavio je Vuco.

Pjevača je Slobodna Dalmacija u srijedu nazvala da im prokomentira Dinov najnoviji uspjeh, a čini se kako je sad promijenio ploču.

- Ja sam potakao u njemu dišpet! Jer je on najbolji na svijetu! Dino je najbolji vokal na svijetu - započeo je Vuco i nastavio:

- Ako se David Coverdale, koji je jedan od pet najjačih izvođača svih vremena, makne iz grupe pa mali Dino postane glavni vokal, onda je Luka Modrić k***c i može trčati po zadarskim livadama. Kamo sreće da momci, rokeri, naprave uspjeh u domovini i izvan nje - kaže Vuco koji je za Dina imao i poruku.

- Dino, samo naprid i nemoj se zaustavit' da budeš prateći član. Budi mangup, lider, vokal, zvijezda. Budi svoj i neka ti David Coverdale pomogne da isfuraš svoj projekt. Jer Siniša Vuco nema jal, ja imam ljubav i hvala Bogu da ideš... - zaključio je.

image
Dino Jelusić
Marko Todorov/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:47