SVI SMO RAZNIJEŽENI

Legenda zabavne glazbe, Matko Jelavić, oženio je sina. Uskoro stiže i unuk Luka

Pjevačev sin Marko je inače također sklon glazbi; aktivno djeluje pri bendu Diktatori

Otac i sin Jelavić

 Cropix/Josko Supic

Legenda zabavne glazbe, veteran Matko Jelavić (65) na društvenim je mrežama istaknuo dirljiv status, lijepim povodom: ovoga se vikenda, naime, oženio njegov sin Marko Jelavić (38), piše Slobodna Dalmacija. Markova se izabranica zove Antea, i u drugom je stanju, a na vjenčanom obredu u splitskom Matičnom uredu zablistala je u jednostavnoj bijeloj vječanici ispod koje se nazirao ljupki trbuščić.

- Jučer su se vjenčali moja nevjesta Antea i moj sin Marko. Iz njenog prekrasnog trbuščića sve je pratio moj unuk Luka, koji će uskoro vani. Svi smo raznježeni - napisao je zabavnjak stare garde, koji je ogromnu popularnost svojedobno stekao pjesmom "Majko stara" (Splitski festival 1988.), ali i drugim klasicima zabavnog žanra: "Ti, samo ti, "Pianino", "Ljuta"...

Matkov sin Marko je inače također sklon glazbi; aktivno djeluje pri bendu Diktatori (vokal i gitara). Bend ima "pun notes" svirki, traženi su zabavljači i čest prateći bend pjevaču Giulianu ali nastupaju i samostalno. Matko ima i sina Sandra, koji nije izabrao glazbeni put; diplomirani je ekonomist i iskusan klupski menadžer, te nekoliko godina mlađi od (friško oženjenog) brata. Sinove je Matko Jelavić dobio u skladnom braku sa suprugom Mirjanom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:03