LIJEPA INICIJATIVA

Legendarni Aki Rahimovski dobiva svoju ulicu u Skoplju: Njegov sin Kiki sastao se s gradonačelnicom

‘Znajte da imate velikog prijatelja u nama‘ - poručila je gradonačelnica Skoplja Kikiju Rahimovskom

Kiki Rahimovski kod gradonačelnice Skopja

Kristijan Kiki Rahimovski, sin prerano preminulog legendarnog pjevača Akija Rahimovskog, ovaj je tjedan boravio u posjeti svojoj baki, Akijevoj majci u domu umirovljenika u Skopju, kao i svojoj "pradomovini" Makedoniji - gdje je na poziv tamošnje ministrice kulture Republike Sjeverne Makedonije i gradonačelnika Kruševa, zajedno s njima, zapalio svijeće na grobu Toše Proeskog i obišao veličanstveni spomen-dom nikad prežaljenom "makedonskom slavuju" i Akijevu glazbenom "bratku" Toši.

Tom prigodom Kristijan je doznao i za inicijativu nove gradonačelnice Skopja da se jedna ulica u glavnom gradu Sjeverne Makedonije nazove Akijevim imenom, pa je jučer uslijedio i prvi službeni prijem u uredu gradonačenice Skopja Daniele Arsovske, kao i prvi "radni dogovor" na tu temu.

image

Kiki Rahimovski

A neposredno nakon tog sastanka, stigla mu je i službena zahvala iz ureda gradonačelnice Skoplja:

"Vrlo smo počašćeni što ste došli u Grad Skoplje i što smo imali priliku čuti o Akijevom životu i karijeri. Možete računati na nas za sve što vam je potrebno u Skoplju - i znajte da imate velikog prijatelja u nama. Nadamo se da ćemo organizirati prekrasan događaj u čast Akija, gdje ćemo se ponovno vidjeti i da će se suradnja nastaviti i u budućnosti."

image

Kiki Rahimovski kod gradonačelnice Skopja

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 05:38