POZNATA GLUMICA

Leona Paraminski postala majka, na Instagramu objavila ime djevojčice

Paraminski je rodila u bolnici Santa Barbara Cottage Hospital u američkom gradu Santi Barbari u saveznoj državi Kaliforniji
Leona Paraminski
 Leona Paraminski/Instagram

Hrvatska glumica Leona Paraminski objavila je na svom Instagram profilu da su ona i njezin suprug Tin Komljenović 4. rujna postali roditelji djevojčice Liv.

- Dobrodošla kući, Liv - napisala je Paraminski na Instagramu i priložila fotografiju prvih otisaka stopala kćerke Liv.

Paraminski je rodila u bolnici Santa Barbara Cottage Hospital u američkom gradu Santi Barbari u saveznoj državi Kaliforniji.

Kći suosnivača tvrtke za primijenjenu fotoniku Nexus Photonics i nagrađivane glumice na svijet je došla dva tjedna nakon planiranog termina.

Gloria navodi da se u istoj bolnici rodila kći vojvotkinje i vojvode od Sussexa Lilibet.

Paraminski i Komljenović postali su roditelji nakon što su se prošle godine podvrgnuli postupku umjetne oplodnje u Poliklinici IVF u Zagrebu.

Glumica je tijekom trudnoće rekla da vjeruje da će biti opuštena majka te da nije dobro kada se roditelji prema djetetu odnose previše zaštitnički.

- Zezamo se da će biti matematičar na Tina, ali možda se odluči i za glumu, koja je moja velika ljubav. Vidjet ćemo hoće li prevladati znanost ili umjetnost - rekla je Paraminski za Gloriju.

Paraminski i Komljenović vjenčali su se 2012., a u Santa Barbari žive od 2014. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:30