NIŠTA OD INVESTICIJE

Lepa Brena demantirala da planira graditi hotel i skijalište na Trebeviću: ‘Nije točno!‘

Nije točno - kratko je odgovorila Fahreta Živojinović na pitanje o navodnoj gradnji skijališta

Lepa Brena sa suprugom Slobodanom Živojinovićem

 Instagram

Fahreta Živojinović, odnosno Lepa Brena, demantirala je da planira graditi skijalište i hotel na Trebeviću iznad Sarajeva. U SMS poruci Fahreta Živojnović je za Avaz kratko napisala.

- Nije točno.

image

Odgovor Fahrete Živojnović

Avaz.ba

Informaciju o navodnoj gradnji skijališta i hotela na Trebeviću objavio je portal Klix.ba, a u tekstu je stajalo da će Lepa Brena sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem do kraja siječnja doći na završni dogovor s nadležnima u Općini Istočni Stari Grad, s obzirom na da je taj infrastrukturni projekt planiran na širem području Brusa.

Načelnik Istočnog Starog Grada Bojo Gašanović je za Klix.ba potvrdio da je usvojen regulacijski plan koji predviđa izgradnju dvije skijaške staze s tri zone. No, o investitoru nije želio govoriti.

Skijaška staza, tvrdi Klix.ba, trebala bi ići od repetitora do Brusa, a pored nje će biti izgrađen hotel i wellness centar. Skijalište bi trebalo imati dvije staze dužine od 700 metara s jednim ski-liftom, a projekt je planiran u sklopu Parka prirode Trebević.

NAPOMENA

Ovaj članak je prethodno sadržavao netočne tvrdnje, te su iste naknadno ispravljene. Prenijeli smo informaciju s portala Klix. ba da će Fahreta Živojinović graditi hotel na Trebeviću, što je netočno, te je ispravljeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 03:03