‘POLETI PTICO‘

Lepeza emocija u novoj pjesmi Marka Kutlića: Bijeg od istine, suočavanje s porazom, opraštanje i novi početak

Različiti slušatelji različito će doživjeti ovu pjesmu, a ljepota glazbe je u tome što su svi u pravu, kaže pjevač

Marko Kutlić

 Silvia Maria Franov

Jedan od najprepoznatljivijih i najboljih mladih vokala u regiji, Marko Kutlić, nakon uspješnog singla "Budiš me" predstavlja novu pjesmu - "Poleti ptico". Ovu upečatljivu i energičnu pjesmu prati istoimeni videospot u režiji Antonija Davida Perine.

Markovu djevojku u spotu utjelovila je Tena Belčić, a čitava radnja videa dala je posebnu emociju pjesmi.

"Atmosfera u spotu i odlična gluma Tene Belčić savršeno oslikavaju lepezu melankoličnih emocija koje donose melodija i tekst pjesme. Moram pohvaliti cijelu ekipu koja je radila na videu i pjesmi jer stvarno su se potrudili i napravili odličan posao", kaže Marko.

Autor glazbe singla "Poleti ptico" je sam Marko Kutlić, na tekstu je radio Aleksandar Čubrilo, dok produkciju i aranžman potpisuje Antonio David Perina.

"Ovu pjesmu, kao i svaku drugu, različiti slušatelji različito će doživjeti, a ljepota glazbe je u tome što su svi u pravu. Bijeg od istine, otpuštanje emocija, suočavanje s porazom, opraštanje i novi početak motivi su koji se neodoljivo isprepliću kroz pjesmu šaljući snažnu poruku o slobodi čovjeka. Aleksandar Čubrilo je autor ovog odličnog teksta, a Antonio David Perina napravio je aranžman kojim je pjesmi udahnuo neki novi život i kojim sam baš zadovoljan. Raduje me što će ova pjesma postati dio mog repertoara, jer na svojim koncertima izvodim obrade sličnog karaktera", dodao je Marko.

"Budi moja noć", "Suviše sam njen", "Uz nju" te "Budiš me" samo su neki od hitova kojima je Marko Kutlić osvojio obožavatelje. Svakim novim singlom oduševi publiku i struku, a u posljednjih nekoliko godina dobio je nekoliko priznanja te nastupao diljem Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. studeni 2022 10:15