KREĆE SPEKTAKL

Let 3 na Dori nastupaju u vojnim uniformama, otkrili su nam i što znači ‘šč‘ iz naslova njihove pjesme ‘Mama Šč!‘

I Damir Kedžo za subotu sprema veličanstveni scenski nastup, koji će i pokretom podcrtati poruku pjesme ‘Angels and Demons‘

Let 3
 

 Livio Andrijic/CROPIX

Dora će ove godine biti bolja nego dosad, a sigurno i drugačija. Napravili smo veliki tehnički i produkcijski iskorak, imamo dobre pjesme, sutra ćemo napraviti pravi show koji će iz Opatije naši gledatelji moći pratiti u izravnom televizijskom prijenosu na HTV1 s početkom u 20.15 sati, rekla je Marija Nemčić, ravnateljica programa HRT-a na prvoj opatijskoj presici, na kojoj su bili prisutni i šef Dore Tomislav Štengl, voditelji programa Mirko Fodor, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca, Tony Cetinski (koji će u subotu nastupati u show programu) te glavni favoriti Dore: Damir Kedžo i Let 3.

image

Mario Lipovšek Battifiaca, Martina Validžić, Marko Tolja i Mirko Fodor

Livio Andrijic/CROPIX

Kedžo se poput prave zvijezde ukazao sav u crnom, sa sunčanim naočalama na nosu, u pratnji dvije dame čije lica su bila prekrivena bijelim maramama koje predstavljaju likove iz njegova videospota, odnosno dualizam dobra i zla. Za sutra, kaže, sprema veličanstveni scenski nastup, koji će i pokretom podcrtati poruku pjesme "Angels and Demons", a pjesmu, za koju je spremio i hrvatsku verziju, izvest će u kostimu koji je za njega kreirala Matija Vuica.

image

Damir Kedžo

Livio Andrijic/CROPIX

U tome će mu parirati momci iz Leta 3, koji će, kako kažu, svoju antiratnu pjesmu ratne tematike sutra izvesti u vojnim uniformama, koje će u jednom trenu skinuti i pokazati publici svoje stražnjice. Veseli Riječani otkrili su nam i što znači "šč" iz naslova njihove pjesme "Mama Šč!".

- ‘Šč‘ je prvo slovo najstarije abecede na svijetu. Nakon armagedona, koji će se prije ili kasnije dogoditi, na zemlju će sletjeti raketa u kojoj će biti i ta prva abeceda - kažu Let 3.

Tony Cetinski na presici se osladio tortom i poručio kako bi volio da se u budućnosti Dora, kao i ostale glazbene manifestacije, održavaju tako da traju po nekoliko dana.

- Svi bismo se voljeli više družiti, zabavljati kao nekad, ponovno oživjeti slavnu tradiciju čuvenih opatijskih tuluma - rekao je Tony.

Mirko Fodor otkrio je da će nakon Dore svakako otići na čuvenu opatijsku balinjeradu te se i osobno spustiti niz strme opatijske ulice na jednom od najpopularnijih natjecanja u doba karnevala. Kako je krenulo, možda neće biti jedini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 10:47