ODLUKA UREDNIŠTVA

Let 3 od danas više ne postoji za Radio NU: ‘Vesele se neuspjehu hrvatske djece‘

Prlja je uvrijedio sve Hajdukove navijače i sve Hrvate koji su posljednjih nekoliko dana podržali Hajdukovu djecu, priopćili su

Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja iz Leta 3

 Damir Skomrlj/CROPIX

Radiopostaja u Imotskom, Radio NU, u utorak je, odlukom uredništva, obustavila emitiranje glazbe benda Let 3 u svom programu. Njihovo priopćenje, koje su objavili na svojoj službenoj internetskoj stranici, u nastavku prenosimo u cijelosti:

- Posljednjih dana svjedoci smo kako se Hrvatska ponovno ujedinila zbog povijesnog uspjeha Hajdukovih juniora. Hajdukova djeca redom su pobjeđivala europske velikane te pokazala hajdučko i hrvatsko srce i dišpet, mnogima su stavili osmijeh na lice i izmamili emocije. Cijela Hrvatska podržala je Hajdukove juniore dok je tisuće Hajdukovih navijača pohrlilo u Ženevu podržati Hajdukovu djecu.

Hajduk je, nažalost, izgubio, ali je rezultat koji su juniori Hajduka ostvarili svakako na ponos Splitu, Dalmaciji i cijeloj Hrvatskoj.

Sinoć je na svom Twitter profilu Zoran Prodanović, jedan od članova grupe Let 3, objavio sliku na kojoj je pisalo: ‘Neka se momci naviknu‘, i tako uvrijedio sve Hajdukove navijače i sve Hrvate koji su posljednjih nekoliko dana podržali Hajdukovu djecu. Isti taj čovjek sa svojom grupom predstavlja Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu!

Iako je napisao da je to njegov osobni stav, isto kao što jedan igrač Hajduka predstavlja cijeli Hajdukov kolektiv, tako i navedeni gospodin Prodanović predstavlja grupu Let 3.

Smatramo da je Prodanović uvrijedio djecu kojima je u ovom trenutku podrška najbitnija, jer su hrvatski nogomet predstavili na najbolji mogući način te smo odlučili da se od danas grupa Let 3 neće emitirati na Radio NU. Svu sreću želimo grupi Let 3 koja predstavlja ujedinjenu Hrvatsku, a ne grupi koja se veseli neuspjehu hrvatske djece - stoji u njihovu priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2023 14:56