K‘O RAKETE

Let 3 od jutra skočio za šest mjesta na kladionicama, evo tko je glavni favorit

Riječki bend prvo je bio na 26. mjestu, a sada drži 20. po izgledima za pobjedu u Liverpooolu

Let 3

 Damir Skomrlj/Cropix

Šanse za pobjedu Let 3 kada su u pitanju kladionice naglo su se poboljšale. Riječki bend s pjesmom "Mama ŠČ!" sada zauzima 20. mjesto na listi koju objavljuje stranica Eurovisionworld.com, a još jutros su bili 26.

Postotak im je doduše još uvijek isti, i dalje im se daje jedan posto šanse za pobjedu, no poboljšali su im se drugi pokazatelji koji su ih u tako kratko vrijeme pomaknuli za šest mjesta.

Prvo mjesto po kladionicama i dalje uvjerljivo drže Ukrajinci koji su izabrali svog predstavnika Tvorchi - "Heart of Steel", pjesmu posve drugačiju od "Stefanije" kojom su prošle godine ukrajinski Kalush Orchestra odnijeli pobjedu.

Ovaj elektronski duet koji čine Ukrajinac Andrij Viktorovich Hutsuliak i Nigerijac Jimoh Augustus Kehinde izjavio je kako "Heart of Steel" upozorava na opasnost od nuklearnog sukoba i šalje poruku ljudima da ne odustaju, bore se.

Hutsuliak je pjesmu počeo stvarati dok je trajala opsada Azovstala i ona je trenutno apsolutni favorit na kladionicama s 25 posto šanse da pobijedi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:57