UOČI EUROSONGA

Let 3 oduševio Madrid, a onda je Mrle otkopčao hlače: ‘Mi smo za ravnopravnost - i mlade ženske i stare muške guzice‘

Zapis striptiza Let 3 podijelio je na svom Instagramu uz poruku: ‘So horny for the wiwibloggs juice‘

Let 3 u Madridu

 Privatni Album/

Let 3 razvalio je u subotu na nastupu u Španjolskoj. Na službenom španjolskom predeurovizijskom partiju na kojem je nastupilo čak 28 natjecatelja, svojim su performansom podigli na noge publiku koja je skupa s njima zborno urlala ‘Šč!‘.

‘Mama Šč‘ pjevala se i na ulicama Madrida, jer dok su riječki rockeri išli prema dvorani La Riviera, na cesti su ih zaustavljali obožavatelji i pjevali ‘Mama ljubila morona‘. Što je traktor i tko ga je kupio, znaju već i ostali eurovizijski natjecatelji, pa se može kazati kako je ‘Mama Šč‘ postala neslužbena himna partyja što se održavaju uoči Eurosonga.

image

Let 3 u Madridu

Privatni Album/

Naši eurovizijski predstavnici na kladionicama i dalje drže solidno sedamnaesto mjesto u ukupnom poretku. Uz to, prema kladionicama koje predviđaju tko ulazi u finale iz prvog polufinala u kojem naši ovogodišnji predstavnici nastupaju 9. svibnja u Liverpoolu, malo su poskočili, pa su tamo sada na sedmom mjestu.

No, kladionice će jasniju sliku, znamo, pokazati tek kada u svibnju krenu prve eurovizijske probe, a dotad o Letu 3 piše utjecajni eurovizijski portal wiwibloggs.

- Evo nečega što još niste vidjeli. U Madridu je naš bloger Louis imao prilike razgovarati s hrvatskim zlatnim traktorističkim ikonama, sastavom Let 3, - i stvari su se malo zakomplicirale. Damir Martinović zvani Mrle tijekom razgovora otkopčao je hlače i pred kamerama zabljesnuo u donjem rublju. Potom je izveo i akciju, pokazujući gola prsa - napisali su na wiwibloggsu, a zapis striptiza Let 3 podijelio je na svom Instagramu uz poruku: ‘So horny for the wiwibloggs juice‘.

Let 3, doznajemo, odlučan je u svojoj borbi za ravnopravnost spolova.

- Na Eurosongu ne bi trebalo biti mjesta diskriminaciji! Mi se zalažemo za ravnopravnost: ako mogu proći mlade ženske stražnjice, onda mogu i stare muške. Sve ostalo bi bilo licemjerje. Uostalom, dok nema guzice, nema ni komentara, znači da je guzica bitna stvar jer onda mozak proradi. Zbog guzice radi mozak, pa eto guzica - kaže Mrle, koji će na Eurosongu imati glasove i s Islanda.

Naime, na televiziji u toj zemlji sinoć je prikazana pretpremijerna eurovizijska emisija. Članovi žirija koji su preslušavali pjesme što na Eurosongu nastupaju u prvoj polovini prvog polufinala, Let 3 stavili su na prvo mjesto. Prema mišljenju islandskog žirija nakon Hrvatske, slijedi Portugal, Norveška, Latvija, Irska, te Malta, a Srbija se s pjesmom ‘Samo mi se spava‘ Luke Blacka na Islandu plasirala na zadnje mjesto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:52