‘FORZA FIUME!‘

Let 3 oduševio poznate Hrvate: ‘Valjda 15 godina nisam gledao Euroviziju. Ali ovo nisam mogao propustiti!‘

Polufinale Eurosonga pratili su i oni koji ga ineče ne prate, a isto tako i komentirali plasman naših predstavnika u završnicu

Let 3

 Livio Andrijic/Cropix

Kada su sinoć u jednom zagrebačkom kafiću u kojem se gledala utakmicama polufinala Lige prvaka prebacili da vide kako je prošao Let 3 u Liverpoolu i shvatili da su riječki dečki taman prošli u finale - nastala je euforija kao da je gol pao za naše. Eurosong su gledali i oni koji ga inače ne gledaju, komentirali ga i oni koji ne komentiraju. Naravno svoje mišljenje dali su i oni koji su svake godine uz ovo natjecanje poput kakvog rituala.

"Nije poanta razumjeti Let 3. Poanta je da izazivaju reakciju, a moja je osmjeh.", napisao je na svojoj Facebook stranici Ivan Račan, sin pokojnog hrvatskog premijera Ivice Račana.

Na stranici novinara Petra Štefanića razvila se zanimljiva rasprava nakon što je netom nakon nastupa Štefanić izvedbu naših predstavnika komentirao "Boktej***, Let 3 su pankeri s tremom.", a onda se i nadovezao: "Ovaj Eurosong je postao k‘o Svjetsko u nogometu, veliki uspjeh je plasman na samo završno natjecanje."

Na to je Štefaniću uzvratio poznati glazbeni menadžer Zoran Škugor zaključivši - "nakon dugogodišnje suše za nas sigurno". Za Škugora je inače bilo očekivano da se Let 3 nađe u finalu Eurosonga.

"Al‘ eto, prošli i s tremom pankerski u finale!", zaključio je na sve novinar Robert Tomić Zuber.

I redatelj Dalibor Matanić posvetio je svoju objavu sinoć ishodu polufinala napisavši uz objavljenu fotografiju "Ponos Let 3!", dok im je voditelj Mario Petreković uputio ŠČestitke.

"Valjda 15 godina nisam gledao Euroviziju ako ne i više. Ali morao sam ovo upaliti i vidjet. Uvijek su mi bili legendarni. Sada još i više. Prvi put sam večeras vidio nastup i čuo pjesmu uopće… Let 3 ŠČ!", napisao je voditelj i maneken Dean Pelić.

Redatelj Igor Mirković na Facebooku je objavio sliku s Damirom Martinovićem Mrletom uz usklik "Forza Fiume!"

Naravno najvratrenija obožavateljica bila je Severina koja je na svom Instagram storyju ispratila cijelu večer. Tako je nastup Leta 3 pratila u prikladnim bijelim sportskim čarapicama s crnim natpisom ŠČ! prateći u ritmu dečke, kao što su oni svojedobno nju kada je gazila put Eurovizije sa "Štiklom".

image

Severina prati nastup Leta 3

Screenshot Instagram/severina/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:47