POPULARNOST RASTE

Let 3 ‘prešišao‘ Španjolsku! Samo jedna pjesma na YouTubeu Eurosonga ima više pregleda od ‘Mame ŠČ‘

Letovci su sada prestigli predstavnicu Španjolske Blancu Palomu

Let 3 pobjedio na Dori

 Damir Skomrlj/Cropix

Osim u Hrvatskoj, popularnost pjesme ‘Mama ŠČ‘ Leta 3 raste i na službenom YouTube kanalu Eurosonga. Tako su Letovci sada prestigli predstavnicu Španjolske Blancu Palomu, čija pjesma ima 1.420,563 pregleda, a ‘Mama ŠČ‘ ima 1.462,152 pregleda.

Po broju pregleda u vodstvu je predstavnica Norveške Alessandra čija pjesma ‘Queen of Kings‘ ima 1.8 milijuna pregleda.

Alessandri ide u prilog i to što je njezina pjesma hit na društvenoj mreži TikTok te je se veže uz jedan izazov. Krajem prošlog mjeseca također je ‘Queen of Kings‘ Alessandre Mele postala druga pjesma na Spotifyju na globalnom tržištu.

Podsjetimo, jučer su objavljena i imena voditelja ovogodišnjeg Eurosonga. Hannah Waddingham, britanska pjevačica i glumica, najpoznatija po ulozi Rebecce Welton u seriji ‘Ted Lasso‘, uz britansku će kantautoricu, manekenku i sutkinju showa ‘Britain‘s Got Talent‘ Aleshu Dixon, te ukrajinsku pjevačicu Juliju Saninu voditi dva eurovizijska polufinala koja će se održati 9. i 11. svibnja. U finalu Eurosonga damama na sceni u voditeljskoj će se ulozi pridružiti i Graham Norton, televizijski voditelj, glumac, pisac, komičar i dugogodišnji komentator Eurosonga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 15:17