EUROSONG 2023.

Let 3 prilagodio kostime: Umjesto cvijeća, Hrvatska će Europi sljedećeg tjedna pokazati bijele muške gaće

Kako ne bismo bili diskvalificirani, razmišljalo se da se kostimi naših izvođača dodatno podlože tkaninom, kako bi bili manje prozirni

Let 3 prva proba

 Corinne Cumming/ebu/Corinne Cumming/ebu

Ništa od ružica u stražnjicama. Umjesto cvijeća Hrvatska će Europi sljedećeg tjedna pokazati bijele muške gaće. Naime, upravo u gaćama i bijelim potkošuljama naši će eurovizijski predstavnici, grupa Let 3, u utorak 9. svibnja, u prvom eurovizijskom polufinalu izvesti zadnji dio svoje ‘Mame ŠČ‘.

Ovoj odluci je, kako neslužbeno doznajemo, kumovao i BBC, čiji su čelnici istakli kako je materijal kostima u kojima Let 3 s ružama u stražnjici završava svoju pjesmu ipak previše proziran, odnosno da se zahvaljujući laganom materijalu vidi što Let 3 ima ispod kostima, a to što se nazire, ocijenili su, nije primjereno za udarni termin u programu BBC-ja.

Hrvatska eurovizijska delegacija skupa s Letom 3 uvažila je ove naputke organizatora Eurosonga. Kako ne bismo bili diskvalificirani, razmišljalo se da se kostimi naših izvođača dodatno podlože tkaninom, kako bi bili manje prozirni. No, onda su članovi Leta 3 odlučili da umjesto toga u Liverpoolu u drugom dijelu pjesme, nakon svlačenja na pozornici, ostanu u bijelom donjem rublju.

Što se prvog dijela pjesme tiče, ‘Mamu ŠČ‘, vidjeli smo u nedjelju na prvoj eurovizijskoj probi, izvode u kostimima u kojima su je pjevali kada su pobijedili na Dori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:44