SEKSI PJEVAČICA

Lidija Bačić rekla što misli o stalnim komentarima na račun njezinog izgleda

 Foto: Nikolina Vuković Stipaničev / CROPIX

Premda je među aktivnijim našim estradnim zvijezda na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, Lidija Bačić skriva privatni život kao zmija noge.

‘Ja ne volim puno pričati o ljubavi... Nije da ja to nešto krijem, nego što se to nekog tiče - to mi je dosadno’, rekla je Lidija za RTL.

I dok mnogi luduju za njezinim glasom, drugima za oko više zapinje njezin atraktivan stas. Na pitanje smeta li joj što se svi bave njezinim izgledom i pričaju o njezinoj stražnjici i tijelu, pjevačica kaže da ne razmišlja o tome.

‘Lijepo je čuti kompliment, pogotovo od prijateljica i kolegica. Jer kad od žene dobiješ kompliment, onda se najbolje osjećaš’, kaže Lidija.

Nema problema s razodijevanjem pred kamerama i ne žali slikanje za muške časopise: ‘To je sve bilo s ukusom. Nikad ne bih prešla granicu da se razumijemo. Jer čemu, prvenstveno sam pjevačica i volim da me doživljaju kroz pjesmu.’

‘Nikad nisam imala nekih nemoralnih ponuda, da mi je netko rekao 'moraš to da bi bila poznata'. Uvijek je sve išlo glatko. Svi su me znali od početka da sam cura koja pjeva, tako da nikad nisam morala raditi nešto što nisam htjela’, dodala je Lidija za RTL.

Atraktivna Splićanka ima velike planove, no detalje nije otkrila osim da se radi o duetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 20:26