NEOBIČAN OUTFIT

LIDIJA ODLUČILA ZAČEPITI USTA ZLOBNICIMA PA OBJAVILA BROJNE FOTOGRAFIJE Evo tko je sve u grudnjaku i gaćicama pjevao prije nje

 
Lidija Bačić Lille
 Matija Đanješić / CROPIX

Lidija Bačić Lille je podigla podosta prašine outfitom kojeg je izabrala za nastup na Dori. Teško je izmjeriti nad čim se javnost više sablažnjavala, njenom kreacijom ili anđeoskim krilima pobjednika Roka Blaževića, piše Slobodna Dalmacija.

Zato je Lidija kritičarima odlučila začepiti usta. Njezin argument je kolaž fotografija koji prikazuje kolike su se pjevačice svukle u donje rublje za nastup prije nje.

Kao da to znači da je svaka od ovih zvijezda pogodila odjevnu kombinaciju i zaslužila hvalospjeve. Svjetski mediji su Kim Kardashian zbog kreacije u kojoj se pojavila na dodjeli nagrada Hollywood Beauty Awards u Los Angelesu nazvali ‘šunkom u ovitku’.

Nije lako uvijek sve optimalno izbalansirati, a svi bi faktori trebali utjecati na finalni proizvod. Nije isto je li nastup festivalski ili šatorski, onaj na gradskom trgu ili samostalni spektakl u areni. Nije isto ni koja se glazba izvodi, ni kakav je produkcijski paket prati.

No, Lidija u konačnici može biti zadovoljna. Predstavila je pjesmu koja je festivalski neloša i koncertno bi mogla itekako dobro proći. Neke od izvođača se nije niti spomenulo tijekom Dore, a o njoj se danima piše. Broj poklonika zacijelo nije izgubila, dapače.

‘Ti možeš i na Rivu u ovome naspram njih’, poručio joj je tako samo jedan ‘stanovnik planeta Lille’, piše Slobodna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 13:45