‘UZOR I MENTOR‘

Liječnica Petra otkrila tko je muškarac njenih snova: ‘Mora biti tri puta jači od mene! Nepopularno, ali...‘

Petra je na Instagramu iznijela stav o tome kakvog muškarca želi za sebe

Petra Meštrić

 Instagram/petra Mestric/

Petra Meštrić poznata je po tome što je bivša kandidatkinja showa „Brak na prvu“, ali i po svojim društvenim mrežama na kojima 85 tisuća ljudi rado prate ovu mladu doktoricu opće medicine. Pratitelji su je pitali anonimna pitanja, a posebno je zanimljivo ono s kakvim se to muškarcem Petra vidi.

image

Petra Meštrić

Josip Moler/Cropix

„Muškarac mi mora biti uzor i mentor. Muškarac koji je primjer onoga kakva ja želim biti za 10-15 godina. Sigurnost i stabilnost. Vođa u životu, zaštitnik i savjetnik“, započela je Petra.

„Muškarac koji zna kako razvijati moju karijeru i sa mnom postići moj puni potencijal. Muškarac koji je već u svom životu puno prošao i postigao svoj ‘maksimum‘“, dodala je.

„I nepopularno mišljenje ‘mora biti tri puta jači od mene‘, e pa mora, žao mi je. To je moje mišljenje koje ne namećem nikome“ zaključuje doktorica.

image

Petra Meštrić odgovarala je na anonimna pitanja pratitelja

Screenshot/instagram/petra Mestric/

Podsjećamo, Petra je u sociološkom eksperimentu „Brak na prvu” bila partnerica Daria Crnkovića. Na posljednjoj ceremoniji je odlučila da odlazi, ali ona i Dario su trenutno u dobrim odnosima. Prošle godine podijelila je s pratiteljima da je diplomirala medicinu u srpnju i započela raditi kao zamjena u Ambulanti za školsku medicinu u Domu zdravlja u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. ožujak 2024 12:33