U INDUCIRANOJ KOMI

Liječnici iz KBC-a Rijeka: Stanje Rajka Dujmića je nepromijenjeno. I dalje je životno ugrožen

Priključen je na respirator, a liječnici za sada ne žele davati nikakve prognoze
Razbijeni auto u kojem je bio Rajko Dujmić
 Jutarnji List/Cropix/Ronald Goršić

Stanje 65-godišnjeg Rajka Dujmića i dalje je nepromijenjeno, saznajemo u KBC-u Rijeka. Njegovo je stanje vrlo teško, i dalje je životno ugrožen.

Podsjetimo, kantautor je zadobio opasne ozljede kada je u srijedu oko 17.15 sati u stravičnoj nesreći u mjestu Stari Laz, na području Ravne Gore, izgubio nadzor nad svojim VW Tiguanom zagrebačkih registracijskih oznaka i sletio u provaliju.

Zbog neprilagođene brzine sletio je s kolnika po izlazu iz oštrog lijevog zavoja koji se penje uzbrdo na tom dijelu kolnika, potom pokupio kameni zidić i šljivu da bi se zaustavio oko pet metara ispod razine ceste, odnosno desetak metara nad provalijom. Od pada ga je zadržalo granje.

Kako doznajemo, nakon prometne nesreće u kojoj mu je teško ozlijeđena glava Dujmić se nalazi u komi i liječi se u Jedinici intenzivnog liječenja na Sušaku. Priključen je na respirator, a liječnici kažu kako mu se pruža kontinuirana skrb uz sve neophodne mjere liječenja, ali za sad ne žele davati nikakve prognoze.

Za dodatne informacije kontaktirali smo i njegovu suprugu Snježanu, no potreseno nam je poručila da ne može ništa komentirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:21