SAVRŠENI PAR

Lijepa Banjalučanka jedva dočekala objaviti fotografije koje je mjesecima morala skrivati!

Uz nježne riječi Stankica je, kao da nije mogla dočekati, objavila seriju fotografija u naručju svog voljenog Splićanina

Stankica i Toni

 Instagram

"Napiši mi pesmu, molila je, i nisam znao da li ću umeti. Voleo sam je tako lako, a tako sam teško to znao da pokažem. A onda, odjednom, raspored madeža na njenim leđima, kao tajna mapa, pokazao mi je u koje zvezde treba da se zagledam. I tako, eto ti pesma, ludo jedna" - citirala je Balaševića na svom profilu na Instagramu Stankica Stojanović, za koju se sinoć saznalo, u finalu RTL-ovog showa "Gospodin Savršeni", da je osvojila srce splitskog profesora Tonija Šćulca.

Uz nježne riječi Stankica je, kao da nije mogla dočekati, objavila seriju fotografija u naručju svog voljenog Splićanina, kojima je željela potvrditi da je priča o njima istinita, da nije televizijski štos, ni marketinški trik, te da su Toni i ona, nakon što je snimanje showa završeno, nastavili uživati u svom odnosu.

Njezini pratitelji na Instagramu objavu su "zasuli" brojnim emotikonima ljubavi, a jedna je pratiteljica komentirala: "Kako je lijepo dobiti potvrdu u životu... Sjećaš li se našeg razgovora prije odlaska?", piše Slobodna Dalmacija.

I Toni je koju minutu nakon Stankice na svom profilu objavio fotografiju uz hashtag "do mjeseca i natrag" te je tako, čini se, potvrdio da njihova ljubav i dalje traje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 04:22