BURAN PROVOD?

Lijepa i talentirana Paula zabrinula fanove: ‘Kad izađeš sa svadbe kao da te sredio Tyson. Srećom, tu je bio doktor‘

Na Instagram storyju otkrila je da je bila sreća što su u društvu imali kolegu doktora koji se pobrinuo za njezinu ranu iznad oka

Paula Jeričević Tonković ozlijedila oko na svadbi

 Instagram/Paula Tonković/

Plesačica iz popularnog showa ‘Ples sa zvijezdama‘, Paula (Jeričević) Tonković, pohvalila se na društvenim mrežama da je bila uzvanica na jednoj svadbi, a kući se vratila s ozljedom.

Pobjednica posljednje sezone popularnog plesnog showa sa svojim je suprugom Filipom Tonkovićem tijekom svadbe zadobila veliku ranu ispod obrve, a sve je podijelila na Instagramu.

"Znaš da je bila dobra svadba kad na nju dođeš kao da te sredila Ivana Jurić design, a izađeš kao da te sredio Mike Tyson", komentirala je u opisu podijeljenih fotografija i pomalo zabrinula pratitelje.

Na Instagram storyju otkrila je da je bila sreća što su u društvu imali kolegu doktora koji se pobrinuo za njezinu ranu. Nije otkrila što se točno dogodilo i kako ju je zaradila.

Podsjetimo, Paula je odnijela pobjedu u showu ‘Ples sa zvijezdama‘ kao mentorica influencera Marca Cuccurina, a ranije je plesala s komičarem Ivanom Šarićem te glumcem Filipom Vidovićem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 21:17