NOVO/STARO IME

Lijepa kći našeg poznatog pjevača u lovu na Eurosong: ‘‘Noći pijane‘ sam napisala sama‘

Vuco bi na pozornicu u Opatiji mogla donijeti trenutno u svijetu iznimno popularan zvuk trapa
Brigita Vuco
 Instagram

Među 14 pjesama koje će se 13. veljače 2021. godine u Opatiji natjecati na Dori, Izboru hrvatske pjesme i predstavnika za Pjesmu Eurovizije, našla se i 21-godišnja Brigita Ivka Vuco, kći poznatog pjevača i kantautora Siniše Vuce.

Vuco će na Dori izvesti pjesmu "Noći pijane" koju je i sama napisala, a kako je rekla u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju, njezin otac nije ni slutio da se priprema otisnuti u glazbene vode.

Ako je suditi prema najavama, Vuco bi na pozornicu u Opatiji mogla donijeti trenutno u svijetu iznimno popularan zvuk trapa, podžanra rapa.

Slobodnoj je rekla da je prije nekoliko mjeseci počela ozbiljno raditi na glazbi te da je u studiju surađivala s Yung Budeom iz grupe Buntai, a da ću u budućnosti raditi i s producentom Arianom Vuicom.

image
Brigita Vuco
Brigita Vuco/instagram

"Našli smo se u studiju gdje su sasvim slučajno bili i Goca R.I.P. iz Kukusa i Dipsi iz Buntaia. Kliknuli smo na prvu. Čim su čuli pjesmu znali su što treba s njom uraditi. A to što su napravili je baš ono što sam i zamišljala. Nisam mogla naći bolje producente za moju prvu pjesmu", pojasnila je Vuco, inače ekonomistica po struci. "Imam sjajnu ekipu mladih ljudi koji se bave modernim trap zvukom i pravo je zadovoljstvo raditi s njima jer se razumijemo i bez riječi."

Vuco voli slušati različite pa žanrove, a teškom je mukom otkrila da je joj je Lana Del Rey najdraža izvođačica. "Njezine pjesme mi nikad ne mogu dosaditi", dodala je.

Doru 2021 budnim će okom pratiti Brigitin otac, koji je Slobodnoj rekao da je legenda hrvatske estrade Alka Vuica pohvalila Brigitino pjevanje. "Kći ti sjajno pjeva. Meni je to mrak. Ona će biti zvijezda", navodno je Vuica rekla Siniši Vuci nakon što je čula demo snimku njegove kćerke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:08