OPET DIŽE PRAŠINU

Lijepa liječnica pozirala u donjem rublju, ali njene pratitelje zanima samo jedno: ‘A čije je ovo?‘

Petra Meštrić uživala je s prijateljicom u hotelu u čaši šampanjca, a u opisu je napisala znakovitu poruku

Petra Meštrić

 Instagram/petra Mestric/

Bivša kandidatkinja showa „Brak na prvu”, liječnica i influencerica Petra Meštrić pozirala je u luksuznoj hotelskoj sobi noseći samo kućni ogrtač ispod kojeg se nazirao njezin bujni dekolte. Petra je nazdravljala časom šampanjca, ali pratitelji su primijetili da je još jedna čaša na noćnom ormariću iza nje.

„A čija je druga čaša?” zanimalo je pratitelja.

„Vjerojatno od osobe koja slika”, odgovorila mu je Petra. Javila se u komentare Petrina prijateljica.

„Moja je čaša gospodine”, oglasila se, a prema fotografijama na društvenim mrežama često se druži s Petrom. Iskreno su prijateljice otkrile da su uživale u luksuznom hotelu, a o iskrenosti se Petra oglasila u opisu fotografije.

„Suprotno mišljenju mnogih ne mislim da je iskrenost vrlina. Ona sirova istina čak mi je i vrlo teško probavljiva. U današnjem svijetu dok gotovo svi uče neke načine komunikacije ‘što na umu to na drumu‘ mi djeluje čak i primitivno”, započela je liječnica.

image

Petra Meštrić

Josip Moler/Cropix/Cropix

„Jednostavno, u modernom svijetu kad postoji toliko lijepih, šarenih papirića da upakiramo nešto, voditi se krajnje barbarskim metodama smatram nedostatkom osnovnih komunikacijskih vještina”, poručila je.

„A isti ti ljudi, koji vrijeđaju direktno, osobno shvate ‘kritiku‘ koja je možda rečena na neku situaciju generalno. Pa opet vraćaju po osobnoj osnovi. Jer odvajanje osobnog od generalnog postalo je izgleda preteško...”, zaključuje Petra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 08:38