NEMA VIŠE TAJNI

Lijepa manekenka više ne skriva ljubav prema Bruni Petkoviću, uskoro će dobiti i sina

U svojim je storyjima Iva Šarić podijelila video s utakmice na kojoj su "Modri" slavili s 3:0, a u objavi je označila Petkovića
Bruno Petković, Iva Šarić
 Cropix

Iako se o vezi Ive Šarić i nogometaša Brune Petkovića, ali i činjenici da očekuju svoje prvo zajedničko dijete bruji već neko vrijeme, lijepa je manekenka po prvi put na svom Instagramu spomenula ime dečka s kojim čeka sina upravo tijekom utakmice na kojoj je Dinamo trijumfalno pobijedio Tottenham.

Naime, u svojim je storyjima trudna manekenka podijelila video s utakmice na kojoj su "Modri" slavili s 3:0, a u objavi je označila Petkovića uz emotikone srca.

image
Instagram Iva Šarić

Da je Iva Šarić trudna sa šest godina mlađim nogometašem otkriveno je u siječnju kada je Story.hr potvrdio vijest da je manekenka u petom mjesecu trudnoće što je otkrio izvor blizak paru. Mankenka i nogometaš neko su vrijeme svoju vezu držali u tajnosti, a prvi su put zajedno viđeni lani u jednom zagrebačkom restoranu, a prve fotografije lijepe trudnice objavljene su na Instagramu Ive Jerković, nakon proslave njezina rođendana.

I dok će Petkoviću ovo biti prvo dijete, Iva Šarić iza sebe ima propali brak s umirovljenim nogometašem, a sadašnjim trenerom Jerkom Lekom tijekom kojeg su dobili dvojicu sinova, 7-godišnjeg Carlosa i 5-godišnjeg Leona. Bivši par vjenčao se 2012., a brak su okončali 2017., no tu su činjenicu s javnošću podijelili godinu dana kasnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 18:41