MAJA CIGLENEČKI

Lijepa voditeljica oprostila se od emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska‘, slavio je i Mirko Fodor

Maja Ciglenečki otišla je na porodiljni. Kolege su ju zatrpali poklonima za bebu, a Fodor je proslavio 58. rođendan
 Marko Todorov/Cropix

Voditeljica Maja Ciglenečki oprostila se od gledatelja i publike HTV-ove emisije "Dobro jutro, Hrvatska". Privremeni je to oproštaj jer je Ciglenečki, koja je sada u sedmom mjesecu trudnoće, otišla na rodiljni dopust, a planira i raniji povratak na posao. Njezin odlazak nije prošao bez iznenađenja koje su joj priredili kolege, i to pri samom kraju emisije, odabravši za taj čin Maji omiljenu rubriku "Mala škola filma" s filmskim znalcem Danielom Rafaelićem.

- Tamo su bili kolege koji su i inače prisutni u studiju tijekom emisije prema rasporedu. Najveću ulogu danas je imao Mirko Fodor, koji je odlično zapakirao u riječi dobre želje cijele redakcije. Od ostalih sam se oprostila nakon emisije - kaže Maja Ciglenečki koja je od svoje ekipe, osim lijepih riječi, dobila i golem buket prekrasnog cvijeća te preslatki set odjeće za mališana kojeg čeka sa suprugom Bojanom.

image
Marko Todorov/Cropix

- Nisu zaboravili ni na njegova starijeg bracu, našeg trogodišnjeg sinčića Luku, kojem su poslali puno slatkiša. Vidi se da je sve birano s puno ljubavi, to je ono što me najviše dirnulo. Za mene je ovaj odlazak vrlo emotivan jer se opraštam od divnih ljudi, od sredine koja me je već na prvu prihvatila kao sastavni dio ekipe, koja mi je proteklu godinu učinila ugodnom i zabavnom, od koje sam puno naučila i uz koju sam napredovala i kao čovjek i kao voditelj - ističe Ciglenečki.

No, redakcija "Dobrog jutra" danas je zapravo imala dvostruko slavlje jer su, osim oproštaja od plavokose voditeljice, proslavili i 58. rođendan Mirka Fodora.

image
Dobro Jutro Hrvatska
Marko Todorov/Cropix

Ciglenečki je svog kolegu iznenadila čokoladnim slasticama jer smatra da su mali znakovi pažnje važni, geste su to kojima dajete ljudima do znanja koliko ih cijenite.

Do termina poroda, koji joj je predviđen za 20. prosinca, planira se posvetiti pripremama za dolazak bebe.

- Ne znam koliko će vremena ostati za opuštanje uz svakodnevne obveze i brigu za trogodišnjaka, ali veselim se vremenu provedenom kod kuće, u krugu najmilijih - kaže.

image
Maja Ciglenečki
Marko Todorov/Cropix

Umjesto Maje Ciglenečki, kako nam je rekla urednica odjela Mozaika i emisije "Dobro jutro, Hrvatska" Ana Milić, neće uskočiti nitko jer, kako je objasnila, vrlo su složna redakcija koja je iznijela i prvi val korone i zagrebački potres te ostaju u postojećem voditeljskom sastavu bez pojačanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:23