ŽIVI KAO U BAJCI

Lijepoj djevojci Ćalete-Cara izlet u grad ljubavi itekako je godio: ‘Carrie, jesi li to ti?!‘

Nakon što je u raskošnoj haljini pozirala tik ispred Eiffelova tornja, fanovi su je usporedili s likom iz ‘Seksa i grada‘
Adriana Đurđević
 INSTAGRAM

Adriana Đurđević, 28-godišnja diplomirana pravnica iz Dubrovnika, prije dvije godine preselila se u Francusku - tad je, naime, njezin dečko, hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car (24), potpisao ugovor s klubom Olympique de Marseille.

Atraktivna brineta odlično se snašla na novoj adresi, a zanimljive crtice iz svoje svakodnevice redovito objavljuje na društvenim mrežama. Tako se sad pohvalila bajkovitim videom snimljenim u gradu ljubavi i romantike - Parizu.

Pozirala je u raskošnoj ružičastoj haljini, tik ispred Eiffelova tornja, stvorivši pravi mali prometni zastoj na ulicama francuske prijestolnice.

- Show! Prekrasna si... I ta haljina, bože! Princeza! Ovo kao da je iz nekog filma! Božanstvena si! - komentirali su oduševljeni pratitelji, a neki su je čak usporedili s likom iz popularne TV serije "Seks i grad".

- Carrie, jesi li to ti?! - napisali su aludirajući na Carrie Bradshaw, koju je utjelovila glumica Sarah Jessica Parker.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:13