LIDIJA BAČIĆ

Lille izgleda nestvarno dobro na coveru novog albuma, ima i posebnu gošću: ‘Čisti ‘Flashback‘ u zlatno doba glazbe‘

Čekala sam da izađe vinilno izdanje albuma kako bismo s ovom pjesmom i video spotom zaokružili ‘Flashback‘ priču, kaže Lille

Lidija Bačić

 Menart/

Lidija Bačić Lille svoj aktualni album ‘Flashback‘ objavila je i na vinilu i tim povodom predstavila istoimeni duet singl s Ivanom Banfić.

- Čekala sam da izađe vinilno izdanje albuma kako bismo s ovom pjesmom i video spotom zaokružili ‘Flashback‘ priču. Gošća na pjesmi mi je Ivana Banfić I Bee i mislim da je to jedan pravi woman power duet koji će osvojiti srca publike. Skladbu su pisali Fayo i Siniša Reljić Simba, dok je spot u obliku crteža i nastajanja crteža radio slovenski ilustrator i strip crtač Izar Lunaček, a montirala ga je Neza Deli Novak - kaže Lidija.

image

Lidija Bačić

Menart/

- Rad na ovom albumu mi je bio ugodno putovanje kroz vrijeme. Stvarali smo pjesme po osjećaju i našem osobnom guštu, uživali u demo verzijama, snimanjima vokala, miksevima… Svaka pjesma mi je posebno draga. Lidijin glas je stvarno fascinantan u ovim melodijama i vjerujem da će publika, ne samo nalaziti svoje favorite u pjesmama, nego i slušati album kao jednu cjelinu koja je baš čisti ‘Flashback‘ u zlatno doba glazbe - rekao je Fayo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 06:22