ZALUDILI ENGLEZE

Liverpool tuguje nakon odlaska ‘ŠČ karnevala‘: ‘Ti dečki u bijelim gaćama... Bili su divni‘

‘Nije mi švedska pjesma nešto posebno. A najmanje mi se svidjelo što su se Skandinavci i ove godine međusobno opet častili bodovima‘

Matej Zec Knki, Marija Prodanović, Zoran Prodanović Prlja, Damir Martinović Mrle, Ivanka Mazurkijević, Ivan Bojčić i Dražen Baljak

 Livio Andrijic/Cropix

- Hrvatska? Bili ste divni! Sasvim drugačiji od drugih - kaže nam recepcionerka u hotelu u Liverpoolu.

- Ja tu vašu pjesmu nisam baš razumio. Što vam znači ono ŠČ? - pita njezin kolega kojem na živce ide to što je pobijedila Švedska.

- Niti mi je ta pjesma nešto posebno, niti mi se dopada pjevačica. A najmanje mi se svidjelo što su se Skandinavci i ove godine međusobno opet častili bodovima - kaže on.

- Glasao sam za vas. Bili su mi simpatični ti vaši dečki u onim bijelim gaćama - rekao nam je i taksist koji nas je u subotu kasno navečer vozio prema hotelu gdje smo oko 2 sata ujutro dočekali Let 3 koji je danas ujutro krenuo preko Njemačke za Zagreb.

Negdje na kontinentu, rekli su nam Riječani, dočekat će ih njihov zlatni traktor s kojim će se danas popodne teleportirati u metropolu.

- Traktor nas je dva tjedna čekao u metaverzumu jer zbog Brexita nije mogao u Ujedinjeno Kraljevstvo - otkriva Mrle na odlasku iz Liverpoola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. veljača 2024 22:04